O femeie și-a pierdut vederea după ce a folosit cosmetice vechi de 20 de ani

De Oana Savin, pe
O femeie din Australia care și-a pierdut vederea după ce a folosit cosmetice vechi de 20 de ani, îi avertizează pe cei din jur cu privire la pericolul pe care acestea îi reprezintă.

Shirley Potter, care a fost declarată oarbă, este acum în pericol să își piardă complet văzul. Ea susține că durerea ei chinuitoare ar fi putut fi evitată dacă ar fi verificat data expirării cosmeticelor.

Femeia în vârstă de 50 de ani a ieșit în oraș cu fiicele sale după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Pentru această ocazie și-a cumpărat o ținută nouă și a decis să se machieze pentru prima dată după câțiva ani.

Citește și: Model Victoria`s Secret, „masacrată” de ploșnițe la un hotel FOTO

Potter povestește că problemele au început în dimineața următoare, când soțul ei a observat cât de roșii erau ochii ei, iar în curând s-a plâns de durere la ambii ochi.

Australianca susține că medicii au refuzat să o trateze timp de câteva luni, până ce un oftalmolog a recunoscut o infecție la ambii ochi.

M-a întrebat direct dacă am folosit machiaj vechi sau expirat. I-am spus că m-am machiat în seara în care am ieșit cu familia în oraș, ieșire ce a avut loc în urmă cu ceva timp”, a povestit Shirley.

Ea nici nu știa că și cosmeticele au dată de expirare.

Citește și: Un avion a aterizat de urgență din cauza mirosului emanat de un pasager

Ca persoană care nu se machiază des, nu am fost atentă la acest detaliu”, a afirmat ea pentru Daily Mail.

Acum, ea este în epricol să își piardă permisul și se așteaptă să devină complet oarbă în următorii trei ani.

Specialiștii m-au avertizat că îmi voi pierde vederea complet în următorii trei ani ceea ce reprezintă un prospect înfricoșător”, a subliniat ea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter