O fetiță româncă a ajuns direct în finala „Suedezii au talent”. Cum i-a impresionat pe jurați VIDEO

De Oana Dinu, pe
O fetiță româncă în vârstă de 10 ani a fost trimisă de jurații de la „Suedezii au talent” direct în finala concursului. Momentul ei a fost extrem de emoționat și a ridicat sala în picioare.

Eva Jumătate este fiica unor medici români stabiliți în Suedia. Mama sa, Raluca, a fost rezident cardiolog la Spitalul Universitar din București, iar în prezent conduce secția de cardiologie a Spitalului Universitar Skåne, iar tatăl său, Sorin, este medic ortoped la Spitalul Kristianstad, conform Libertatea.ro.

De curând, micuța a participat la renumitul concurs „Suedezii au talent” și a reușit să impresioneze cu vocea ei puternică atât juriul, cât și publicul.

La finalul piesei „Never Enough”, de la Loren Allred, una dintre vedete, extrem de emoționată și cu lacrimi în ochi, a apăsat butonul auriu care a dus-o pe Eva direct în finala show-ului.

Momentul spectaculos a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei Suediei din București, iar oficialii au ținut să o felicite pe fetiță pentru performanța ei.

Eva nu este prima româncă participantă la astfel de concursuri. În 2011, Razy Gogonea, a dansat la „Britanicii au talent” pentru a-i cumpăra un inel de logodnă iubitei lui și s-a clasat pe locul IV.

Tot în Marea Britanie, dar la X Factor, prestația lui Cezar Ouatu din cadrul audițiilor de anul trecut a fost una excepțională. Jurații, Robbie Williams, Ayda Field, Louis Tomlinson și Simon Cowell, au avut numai cuvinte de laudă la adresa românului. Contratenorul a fost ales în echipa Aydei Williams, dar curând a fost eliminat din concurs, antrenoarea sa alegând un alt concurent pentru a merge mai departe.

Și Flori Alexandra Cuţitaru, o româncă de 14 ani, stabilită cu familia în orașul Almonte, provincia Huelva, a cucerit juriul cu vocea ei la Vocea Spaniei Junior. Aceasta a fost la un pas să câștige concursul, dar a terminat pe locul secund. „Ne-ai hipnotizat pe toţi. Nu pot decât să mulţumesc pentru această voce şi pentru că te-ai născut“, au fost cuvintele unuia dintre jurați, cântăreţului Pablo Lopez.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter