O tânără a făcut un gest uimitor după ce familia a insistat să se căsătorească

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 09 octombrie 2018, 17:17
Tânăra s-a săturat ca familia ei să o întrebe când va face pasul cel mare și a luat o decizia inedită de a se căsători... cu ea însăși.

Lulu Jemimah are 32 de ani și este masterandă la prestigioasa Universitate din Oxford, unde studiază tehnici de scriere creativă, dorința ei cea mai mare fiind să își termine studiile și să obțină o diplomă, conform Daily Mail.

Pentru că în Uganda căsătoria este un ritual extrem de important, părinții tinerei au insistat ca aceasta să-și găsească un bărbat potrivit și să se așeze la casa ei.

„Am o pasiune mare în viață și sunt dedicată să-mi termin studiile și să obțin o diplomă academică. Însă tot ce a vrut familia mea a fost să mă căsătoresc – ceea ce este foarte important în Uganda -, să am copii și să am o familie. Tatăl meu și-a scris discursul pe care îl va ține la nunta mea încă de pe vremea când aveam 16 ani. La fiecare zi de naștere, mama s-a rugat pentru mine și, de câțiva ani, asta include și să îmi găsesc un soț bun”, a explicat Lulu Jemimah.

Tânăra s-a îmbrăcat în rochie de mireasă

Tânăra a luat decizia de a ale face pe plac părinților, dar în stilul ei noncoformist. Spre marea surprindere a familiei, aceasta a organizat o nuntă și a trimis invitații oamenilor apropiați. Lulu și-a așteptat invitații îmbrăcată într-o rochie de mireasă închiriată.

o tanara de culoare imbracata in rochie de mireasa si cu un buchet de flori albe in mana

Petrecerea s-a ținut la un bar din capitala Ugandei, Kampala, chiar în ziua în care Lulu a împlinit 32 de ani. Mireasa a ținut chiar și un discurs, prin care a explicat oaspeților de ce nu există și un mire.

o tanara de culoare imbracata in rochie de mireasa s-a pozat cu o floare alba

Toată distracția a costat 2 dolari, banii de taxi pe care Lulu i-a plătit până la local, restul fiind un cadou din partea prietenilor. Aceasta a mărturisit că, în ciuda faptului că părinții ei sunt consternați de cele întâmplate, se simte perfect cu acest angajament pe care l-a luat față de ea însăși.

o tanara mireasa de culoare rade

Citește și:

Kanye West și-a șters toate conturile de pe rețelele de socializare

Google închide Google+ după ce datele personale ale utilizatorilor au fost expuse

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter