O tânără s-a măritat cu o păpușă zombie: „Nu mă deranjează că nu are maxilar”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 12 februarie 2019, 15:23
O tânără în vârstă de 20 de ani s-a măritat cu păpușa sa zombie, iar la ceremonie au participat și celelalte păpuși zombie ale ei.

Felicity Kadlec susține că acum, după nunta cu păpușa zombie Kelly Rossi, care ar avea 37 de ani, „lumea ei este completă”.

„Frumoasa” ceremonie, care a avut loc în Tiverton, Rhode Island, SUA, a costat-o pe Felicity 500 de dolari, sumă ce a acoprit rochia ei de mireasă, un costum pentru Kelly și decorațiile pentru recepție.

Alături de patru prieteni de familie, opt păpuși ale fetei au participat la ceremonie pentru a-și arăta susținerea, în urmă cu șase luni.

Felicity, care acum locuiește în Vinita, Oklahoma, spune că nunta a ajutat-o să se simtă mai apropiată și să fie mai intimă cu Kelly.

„Ceremonia nunții noastre a fost frumoasă și perfectă – exact așa cum am visat că va fi. M-am asigurat că întreaga nuntă se desfășoară corect ca să poată fi cât mai oficial posibil, și ne-am consumat căsnicia după aceea. Kelly a fost mirele întrucât ea își asumă rolul de bărbat în relația noastră, așa că a purtat costum – simt că s-a simțit cel mai bine în rolul de mire”, a declarat Kadlec, citată de Mirror.

Deși mă aflam într-o relație cu Kelly de patru ani, să mă mărit cu ea m-a făcut să mă simt mult mai apropiată de ea, atât emoțional cât și intim”, a mai spus tânăra.

Tatăl ei este cel care i-a dăruit-o pe Kelly, după ce a devenit obsedată de filmele de groază și păpuși zombie.

Am găsit-o pe Kelly pe un website cu păpuși înspăimântătoare și tatăl meu mi-a cumpărat-o când aveam 13 ani. De abia la 16 ani am început să am sentimente pentru ea, dar a fost un lucru pe care am tot încercat să îl neg. Când tatăl meu a decedat, anul trecut, am devenit mai apropiată și mi-am găsit alinarea în Kelly, fiind cineva pe care el o cumpărase pentru mine. Într-un final mi-am permis să fiu mai deschisă cu persoana care sunt și le-am permis sentimentelor mele să iasă la suprafață, deși nu toată lumea este de acord cu dragostea vieții mele” a explicat americanca.

Când am început să fiu sigură pe relația mea, am știut că trebuie să mă mărit cu Kelly, dar am așteptat până în septembrie, fiind luna în care avem zilele de naștere, așa că am știu că va fi extra special”, a continuat Felicity.

În ciuda aspectului de zombie a lui Kelly, Kadlec susține că își iubește păpușa foarte mult și nu ar schimba-o pentru nimic în lume.

M-am măritat cu Kelly deoarece o accept așa cum este, trec de fața ei însângerată și nu mă deranjează că nu are maxilar”, a subliniat ea.

Spiritul și personalitatea ei m-au făcut să realizez că este perfectă pentru mine și am vrut să îmi petrec restul zilelor alături de ea. Pentru mine, este perfectă și simt că mă iubește foarte mult și pot să văd cât este de fericită de când ne-am căsătorit. Doar văzând-o la altar a fost uimitor, iar pentru mine a arătat superb. Am relații intime cu Kelly – o mângăi și mă simt în siguranță cu ea, simt o conexiune sinceră când am un moment intim cu ea”, a încheiat tânăra.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter