Oferă şi tu un zâmbet de ajutor!

De Unica.ro, pe

Dacă ai trecut vreodata pe strada Clopotarii Vechi, pe lângă Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”, e posibil să fi văzut un corp nou de clădire, foarte colorat.
Este una dintre cele două case construite şi întreţinute cu ajutorul Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald, în care sunt cazaţi gratuit părinţii copiilor internaţi în spital, pentru a fi mai aproape de puii lor, în timpul tratamentelor. O casă similară există şi la Timişoara, pentru a ajuta părinţii şi copiii internaţi la Spitalul „Louis Turcanu”.

Dacă vrei şi tu să ajuţi copiii amărâţi şi să le uşurezi accesul la tratament medical, săptămâna aceasta ai ocazia să o faci într-un mod foarte simplu.

În perioada 14-20 noiembrie, McDonald’s donează 1 leu din valoarea fiecărui meniu Happy Mealâ„¢ vândut, către Fundaţia pentru copii Ronald McDonaldâ„¢, pentru înfiinţarea unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş.

Fundaţia pentru copii Ronald McDonald este un proiect de implicare socială lansat în 1974 de Ray Kroc, fondatorul companiei McDonald’s, pentru a uşura situaţia copiilor care au nevoie de sprijin în perioadele îndelungate de suferinţă. În România, fundaţia a fost înfiinţată în 1998 şi, de atunci, a iniţiat şi finanţat proiecte dedicate protecţiei copiilor bolnavi sau defavorizaţi, investind peste un milion de dolari.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter