Prin ce coșmar a trecut o femeie care s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 34 de ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 23 noiembrie 2018, 17:30
O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii 

s-a întors acasă după ce rămăsese blocată în Sri Lanka, acolo unde se mutase cu soțul ei, mai tânăr cu 34 de ani. După moartea acestuia, familia lui o sechestrase pentru bani. 

Diane De Zoysa, o femeie de 60 de ani din Marea Britanie, s-a îndrăgostit în 2011 de un bărbat de origine asiatică, cu 34 de ani mai tânăr. La șapte luni după ce l-a cunoscut pe Priyanjana De Zoysa, cei doi s-au căsătorit și în 2015 britanica s-a mutat în Sri Lanka, conform ȘtirileProTv.

A cheltuit 90.000 de lire sterline cu soțul și familia acestuia, adică toate economiile de-o viață, și după ce el a fost omorât, Diane a rămas blocată, fără niciun ban, în țara adoptivă. A reușit să se întoarcă acasă în cele din urmă, convinsă că bărbatul nu a iubit-o deloc și i-a vrut doar banii.

“Am crezut că m-a iubit cu adevărat, dar în mod evident nu a făcut-o”, a spus Diane De Zoysa.

Cu doi an în urmă, în ciuda avertismentelor primite de la prieteni, femeia și-a vândut casa din Scoția și cu banii a construit o casă de 57.000 de lire sterline în Sri Lanka și i-a cumpărat soțului un microbuz de 31.000 de lire sterline.

“Toţi prietenii credeau că nu este o idee bună. Dar eu chiar îl iubeam şi credeam că mă iubea şi el şi voiam să le arăt (prietenilor – n.r.) că se înşală. (…) Nu am iubit niciodată pe nimeni aşa cum l-am iubit pe el. Era foarte afectuos cu mine. Era disperat ca eu să mă mut aici”, a mai adăugat femeia.

Priyanjana de Zoysa a fost omorât în 2017 de gangsteri, din cauza faptului că nu a vrut să le mai dea bani.

“Prietenii lui mi-au spus că erau invidioşi pe faptul că era bogat. Erau geloşi din cauza faptului că avea o casă frumoasă, un microbuz şi o ricşă motorizată. L-au şantajat. Le-a dat nişte bani, dar ei au vrut mai mulţi. Din cauza faptului că nu a vrut să le dea mai mult, l-au împuşcat”, a povestit Diane.

După moartea aceastuia, familia lui a sechestrat-o pe Diane în casă pentru a o împiedica să vândă. Mai mult, aceștia i-au cerut bani din pensie. În cele din urmă a reușit să fugă și să meargă la niște prieteni.

“Familia soţului meu m-a ţinut practic în arest la domiciliu timp de doi ani. Nu am putut să mă duc nicăieri, nici măcar pe plajă”, a mărturisit femeia.

După ce a găsit niște hârtii în lucrurile personale ale soțului, Diane bănuiește că acesta ar fi avut o a doua soție.

După întoarcerea în Scoția, femeia vrea să își refacă viața și să plătească datoria de 4000 de lire sterline de pe cardul de credit. Pentru că nu va putea trăi doar din pensie, aceasta va consulta reprezentanții consiliului local și un avocat pentru a o ajuta.

Citește și: 

Copiii nu mai au voie să pună scrisori pentru Moș Crăciun sub brazii din spațiile publice 

Un cuplu a devenit celebru pe internet datorită ținutelor pe care le poartă FOTO 

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter