Revista Unica mai 2019 o are pe copertă pe Anca Serea, însărcinată cu al șaselea copil

De Revista Unica, pe Ultimul update Luni, 22 aprilie 2019, 11:50
Revista Unica mai 2019 apare la chioșcurile de presă luni, 22 aprilie 2019. Pe copertă o veți recunoaște pe Anca Serea, gravidă pentru a șasea oară. Află ce alte articole poți citi exclusiv în revistă.

Anca Serea a pozat în exclusivitate pentru revista Unica în postura de viitoare mamă a celui de-al șaselea ei copil. Află din revistă ce sex are viitorul bebeluș al cuplului Anca Serea – Adi Sînă și ce nume s-au gândit părinții să-i pună, dar și alte amănute din viața de mamă full-time a Ancăi.

Revista a luat un interviu și cuplului Cocuța și Bogdan, una dintre echipele finaliste la show-ul Asia Express, care au povestit o mulțime de lucruri interesante despre experiența lor, inclusiv amănunte de culise.

Un alt interviu care merită atenția ta este cel cu Andreea Lițescu, una dintre puținele femei pilot de avion de linie și comandant de aeronavă. Află totul despre cum este să ai biroul la altitudinea de 12 000 de metri!

Ești atrasă de stilul casual, dar ai vrea să combini piesele vestimentare sport cât mai creativ? Stilista revistei Unica a pregătit un articol special pentru tine, despre cum să asortezi hanoracele cu glugă la cele mai diverse ținute, folosindu-te de ținutele postate de cântărețe precum Delia sau Inna pe conturile lor de Instagram.

Pentru cele pasionate de beauty tips, revista Unica mai 2019 vine cu idei de make-up și hair-style de sezon, condimentate cu propuneri de produse cosmetice în vogă, dar și cu un interesant articol despre îngrijirea ochilor.

Secțiunea de stil de viață a revistei Unica mai 2019 are, la rândul ei, câteva articole pline de informații utile – de la sfaturi oferite de psihoterapeut pentru o comunicare mai bună în cuplu sau influența certurilor părinților asupra copiilor la sfaturi despre folosirea îndulcitorilor, oferite de dr Oana Cuzino sau trucuri de călătorie în Amsterdam și împrejurimi, relatate de o româncă aflată în Țara Lalelelor.

unica mai cadouPoți cumpăra revista Unica mai 2019 simplă sau în varianta cu cadou – o mască de păr Loncolor Expert pentru păr vopsit.

S-ar putea să te intereseze și:

Unica aprilie 2019. Ce părere are Monica Bârlădeanu despre violența în familie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter