Român dispărut de 18 ani, găsit întâmplător într-un tramvai din Italia

De Bianca Prangate, pe
Un român care a dispărut fără urmă în 2002 a fost găsit într-un tramvai din Italia, vorbind singur, după ce o femeie l-a fotografiat și a postat poza pe Facebook.

Larisa Petraș, o româncă plecată la Milano, a încărcat fotografia pe Facebook, pe grupul „Rotalianul – Revista Românului din Italia”, în speranța că ceilalți utilizatori de pe platformă îl vor putea identifica. Ea a precizat și că „nu este prima dată când îl întâlnesc, dar azi dimineață l-am auzit vorbind singur în românește”.

Român dispărut de 18 ani, găsit întâmplător într-un tramvai din Italia

După cum arată Spy News, românca s-a apropiat de el, i-a pus mai multe întrebări legate de identitatea lui și, când a văzut că acesta aiurează, a apelat la ajutorul internetului. Astfel, a aflat că rudele bărbatului îl căutau de 18 ani. Sora acestuia, Crina, a făcut primele declarații în acest sens pentru Rotalianul:

„Suntem aproape în totalitate siguri că este fratele nostru, avem 18 ani de când îl căutăm. Câțiva ani în urmă poliția ne-a transmis că l-a găsit, dar el nu mai voia să știe nimic de noi, dar cum l-am văzut acum în poze nu cred că mai este în măsură să decidă ce este mai bine pentru el. Noi am vrea să îl aducem acasă, să ne ocupăm de el, e fratele nostru, nu-l putem lăsa să trăiască pe străzi, în condițiile alea. Ne bucurăm să știm că este în viață, asta e cea mai bună veste până acum”.

Bărbatul rătăcit se numește Macra Leon Antonius, are 49 de ani și vine din Bistrița. El a plecat în 2002 la muncă în Italia, în speranța că le va putea asigura o viață mai bună soției și celor doi copii ai lor. Însă la un moment dat, nu a mai dat niciun semn de viață. Soția lui și-a refăcut între timp viața, divorțând și recăsătorindu-se. Ea trăiește în prezent cu copiii și soțul în Spania.

Sursa foto – Rotalianul/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter