Şocant: Top 4 operaţii estetice extreme. Ai face aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe

Operaţiile estetice sunt tot mai la modă. De la mărire de sâni şi implanturi în gambe, oamenii au evoluat şi acum vor schimbări bizare. Ce spuneţi despre tăierea degetelor de la picioare, colorarea buzelor negre în roz pentru a atrage parteneri din altă rasă sau chiar operaţii estetice pentru căţei? Iată cele mai extreme operaţii estetice.

Nigerienii îşi fac buzele roz

Bărbaţii din Nigeria sunt foarte interesaţi de aspectul fizic. Dacă mersul la sală sau slăbitul sunt deja metode de modă veche, ei s-au decis să îşi schimbe culoarea buzelor.
Tot mai mulţi nigerieni aderă la trendul buzelor roz. Dar cum culoarea naturală a buzelor bărbaţilor din Africa este maro sau neagră, ei apelează la tatuaje permanente.
Mulţi spun că astfel reuşesc să atragă şi femei asiatice sau caucaziene, care nu sutn tentate să sărute buze negre.

Femeile îşi taie degetele de la picioare pentru pantofi stiletto

Potrivit Asociaţiei medicale americane de ortopedie, 87 % din femei suferă de dureri şi probleme la articulaţii din cauza pantofilor cu toc şi bot ascuţit.
Multe dintre ele apelează acum la chirurgia estetică şi printre cele mai trendy proceduri la ora actuală se numără scurtarea degetelor de la picioare, îndepărtarea degetului mic şi nu numai, pentru ca picioarele să încapă mai bine şi mai confortabil în pantofii ascuţiţi, cu tocuri foarte înalte.


Citeşte şi Top 5 cele mai ciudate operaţii estetice din lume
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter