Top 4 femei care au şocat cu gesturi extreme

De Diana Zagrean, pe

De Ziua Îndrăgostiţilor, majoritatea oamenilor se împart în două categorii: cei care serbează Valentine’s Day şi cei care o consideră doar o altă zi din săptămână. Mai există şi o altă categorie, şocantă şi tragică, cea a oamenilor care îşi ucid iubiţii, soţii, amanţii. Iată 4 femei psihopate care şi-au chinuit iubiţii în feluri groaznice si au socat lumea cu gesturi extreme.
Mia Landingham – Şi-a strivit iubitul cu greutatea ei enormă
Femeia de 136 de kilograme şi-a ucis concubinul, Mikal Middleton-Bey aşezându-se pe el şi strivindu-l cu greutatea ei.
Cei doi aveau trei copii împreună şi se certau destul de des şi violent. Femeia şi-a exprimat regretul în sala de judecată şi a primit trei ani de închisoare cu suspendare pentru crima ei ciudată.
Citeşte şi Oscar Pistorius, atletul cu picioarele amputate, şi-a împuşcat MORTAL iubita, de Sfântul Valentin
Agnes Bermudez – I-a dat foc iubitului şi alţi trei oameni au murit
Femeia, în vârstă de 50 de ani i-a dat foc iubitului după o ceartă cauzată de gelozie. Vâlvătaia care a cuprins cuplul s-a extins şi la vecini.
În timp ce femeia s-a chircit la pământ şi a scăpat cu viaţă, iubitul ei, William Salazar, de 32 de ani a alergat să caute apă, iar flăcările i-au provocat arsuri prea grave şi a murit a doua zi, la spital.
O vecină de la etajul superior, Flor Sandoval, 48 de ani a fost chiar filmată în timp ce se arunca de la balcon, cuprinsă de flăcări. Soţul ei şi fiul de doar 20 de ani au fost şi ei ucişi de flăcările provocate de Bermudez.
Citeşte şi Şocant: Ucigaşe în serie celebre
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter