TREND HUNTER: jacuzzi în natură, fructul de baobab, lemonade coffee

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Luni, 31 octombrie 2016, 16:53

Descoperă ce mai e nou în materie de lifestyle. Mută jacuzzi-ul în mijlocul naturii. Savurează noul fruct exotic care face senzație. Și încearcă limonada cu… cafea.

JACUZZI ÎN NATURĂ

Ce poate fi mai romantic decât o baie fierbinte în doi? Nu în cada de acasă, nici la hotel sau la vreun spa scump, ci chiar în mijlocul naturii! Pentru asta s-a inventat Portable Hot Tub. Este un soi de cadă „la purtător“, în care apa este încălzită cu ajutorul unei mici sobe cu lemne. (Foto deschidere: www.dutchtub.com)

FRUCTUL DE BAOBAB

După fructele goji și frunzele de kale, cel mai nou food trend este…fructul de baobab. Locuitorii Africii îl consumă, de altfel, dintotdeauna!. Este delicios și are o mulțime de proprietăți nutritive. Pudra de baobab poate fi amestecată în iaurt cu ceareale, în smoothie-uri sau în biscuiți și prăjituri. În România, o găsiți pe site-urile cu produse bio.

LEMONADE COFFEE

Un alt fel de băutură 2 în 1, pentru cei care se dau în vânt după limonadă și cafea. La prima vedere ai zice că nu se potrivesc… Dar combinația exactă a celor două ingrediente creează o băutură inedită și savuroasă – limonada cu cafea . Caută tutoriale pe YouTube sau întreabă la cafeneaua ta preferată.

 

iced-cofee-lemonade

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter