Un bărbat de 53 de ani arată ca la 25. Care este secretul tinereții sale

De Oana Savin, pe
Un bărbat din Olanda pare să refuze să îmbătrânească. Deși are 53 de ani, Edson Brandao arată ca un tânăr de 25 de ani, atât la chip cât și la trup.

Bărbatul, care este influencer, antrenor personal și scriitor, locuiește în Olanda și susține că stilul său de viață sănătos este cel care îl face să pară mult mai tânăr decât este de fapt, potrivit Daily Mail.

Edson Brandao a afirmat că energia și aspectul său se datorează mentalității, alimentației și exercițiilor fizice pe care le practică.

Mai mult, el a precizat că nu a suferit nicio operație estetică. Se menține însă, printr-o alimentație sănătoasă: nu consumă zahăr, fast-food sau alimente nesănătoase, nu fumează și nu consumă alcool sau droguri. În schimb, consumă doi litri de apă minerală pe zi.

Citește și: Smiley, prima declarație după ce a depășit viteza legală pe autostradă: „Am picat un alt test”

„Am reușit să îmi ating țelurile într-un mod natural cu mâncare biologică, fructe, legume și consumând multă apă. Folosesc zilnic creme împotriva ridurilor. Îmi văd trupul ca pe un templu îmn care locuiește sufletul meu. Așadar, am mare grijă de acest dar prețios de la Dumnezeu”, a afirmat bărbatul.

„Oamenii sunt șocați când află că am 53 de ani. Toți cred că am 25. Este fantastic să văd că oamenii sunt copleșiți de aspectul meu tânăr și că îi pot inspira să își schimbe stilul de viață dacă asta își doresc”, a mai spus el.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Edson Brandao, bărbatul pentru care timpul pare să fi stat în loc.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter