Un bărbat a obținut 9 milioane de dolari de la amantul soției. Vezi cum a reușit

De Oana Savin, pe
Un bărbat din Carolina de Nord a obținut daune în valoare de nouă milioane de dolari de la amantul soției, după ce l-a dat în judecată pentru că i-a distrus familia.

În acest demers, Keith King, s-a folosit de o lege ce se referă la „înstrăinarea afecțiunii”. Printre probele depuse la dosar, bărbatul a inclus şi filmarea unei altercaţii avute cu amantul soţiei lui, Francisco Huziar. La un moment dat, Keith şi-a interpelat chiar şi soţia: „Chiar îl alegi pe el?”

Keith și Danielle s-au căsătorit în pe 3 aprilie 2010, iar la scurt timp s-a născut și fetița lor. Cinci ani mai târziu, el a descoperit un schimb de mesaje între soția sa și Huziar, pe care femeia l-a cunoscut într-o călătorie de afaceri, notează Herald Sun.

Citește și: Restaurant dedicat femeilor, deschis de o tânără în Irak

După ce a încercat să își repare căsnicia, fără vreun succes, King a aflat de la un prieten de o lege care reglementează „înstrăinarea afecțiunii”, în temeiul căreia l-a dat în judecată anul trecut pe Huziar.

Totuși, avocata bărbatului înșelat atarge atenția că, pentru a avea câștig de cauză, judecătorul trebuie convins că un terț este responsabil de ruinarea mariajului.

Francisco Huziar intenționează să facă apel la decizia judecătorului care i-a dat câștig de cauză lui Keith, considerând că nu este vinovat de distrugerea căsniciei celor doi care, se pare că nu mai funcționa de mult timp.

Citește și: S-a despărțit de iubit și s-a decis să se căsătorească…cu ea însăși

Keith King, care este cu 15 ani mai mare decât soția sa, îi controla accesul la bani, îi controla telefonul zilnic și o ignora total când Danielle îi spunea că are nevoie de ajutor cu copilul. Îi urmărea fiecare mișcare și nu o lăsa să își schimbe culoarea părului. De asemenea, el insista ca femeia să poarte bikini și tocuri înalte, a dezvăluit avocata amantului.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter