Unica iulie 2019. Ce subiecte fierbinți găsești în revistă

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 27 iunie 2019, 11:50
Revista Unica iulie 2019, cu INNA pe copertă, este companionul perfect pentru weekendurile pe plajă sau la piscină. Vei găsi o mulțime de informații interesante, utile sau amuzante și te vei delecta cu imagini "wow". Găsești revista la chioșcurile de presă începând cu 26 iunie 2019.

 Cel mai recent album al INNEI, intitulat YO, a fost extrem de bine primit, ba chiar una dintre piese a ajuns coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria. Revista Unica a vrut să afle mai multe despre cariera, pasiunile și secretele talentatei muziciee originare din Neptun, care pune o  bucățică de suflet în fiecare melodie a ei.

În revistă vei găsi mai multe interviuri exclusive, dintre care te sfătuim să nu-l ratezi pe cel cu Renee Zellweger, actrița care a decis să accepte să joace într-un serial thriller pe care îl vei putea vedea curând și în România.

Moda verii este ilustrată cu o largă selecție de costume de baie, dar și cu diverse piese vestimentare în trend în această perioadă – haine și accesorii în culori neon, piese din in și alte material naturale sau ținute care amintesc de vibe-ul plajelor și promenadelor din California.

La secțiunea de Beauty, vei găsi o mulțime de idei de look-uri numai bune de recreat pentru festivalurile muzicale ale verii, alături de trucuri utile pentru îngrijirea părului pe timpul verii.

Pentru că tuturor ne place să mâncăm afară în această perioadă, revista Unica a pregătit un reportaj despre food-trucks, simpaticele autorulote sau mini-van-uri care vând bunătăți de tot felul, încercând să satisfacă nu doar curiozitatea clienților, ci și pe a celor care poate se gândesc să-și înceapă o asemenea afacere.

În plin sezon de nunți, te invităm să citești un articol despre părțile bune și mai puțin bune ale căsătoriilor timpurii, explicate pe îndelete de un psihoterapeut plin de umor.

Poți cumpăra revista Unica iulie 2019 și împreună cu un produs solar Gerovital, la prețul special de 14,99 lei. O găsești la chioșcuri începând cu data de 26 iunie 2019.

S-ar putea să te intereseze și:

Dublă premieră pentru revista Unica iunie 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter