Foto: vedete distruse de droguri

De Nicoleta Galeteanu, pe

Amy Winehouse şi Heath Ledger sunt două dintre vedetele Hollywood-ului care au pierdut lupta cu drogurile, moartea lor, predictibilă sau nu, şocând o lume întreagă.
Faima, curiozitatea, nebunia sau pur şi simplu pasiunea pentru droguri au împins numeroase vedete să intre în cercul vicios al stupefiantelor, care le-au distrus cariera.

Antonio Banderas a povestit într-un interviu despre soţia sa Melanie Griffith, 53 de ani (foto dreapta), şi dependenţa acesteia de medicamente analgezice.

Actriţa, care nu a mai apărut de mult timp pe marele ecran, s-a luptat ani la rând cu dependenţa de medicamente şi cu depresia.

„Ea a fost dependentă de pastile. Asta era problema (…), acesta este motivul din cauza căruia a dispărut”, a mărturist Antonio Banderas, care a adăugat că acum soţia sa, cu care este căsătorit din 1996, „se simte minunat”.

Melanie Griffith reprezintă un caz fericit în lupta împotriva dependenţelor periculoase, la fel ca ea, numeroase vedete s-au chinuit să scape din mrejele acestui viciu mortal.

Whitney Houston

Considerată una dintre cele mai importante voci din istoria R&B-ului, astăzi, numele ei a pălit în lumea muzicală, ajungând aproape o epavă.

În februarie 2010, Whitney a intrat în comă după o supradoză de droguri. „Având în vedere cantităţile mari de cocaină pe care le consuma, Whitney nu va mai trăi mult timp”, a fost declaraţia şocantă pe care o făceau apropiaţii săi în urmă cu ceva vreme. Şi mai şocant este că Bobbi Kristina, fiica acesteia, este, la rândul său, dependentă de droguri.

Foto: vedete distruse de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter