Vedete care obişnuiesc să mintă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Nevoia de publicitate este atât de mare, încât celebrităţile ar face orice doar ca să capete un gram de atenţie din partea presei şi a fanilor lor.
Avide de faimă, nu puţine vedete au recurs la minciuni doar ca să îşi asigure locul pe prima pagină a ziarelor, în timp ce unele dintre ele au fabulat poveşti parcă desprinse din filme, în centrul cărora s-au plasat eroi.

Bethenny Frankel, membră în distribuţia reality show-ului „Real Housewives of New York”, clasată pe locul patru în topul Forbes al celor mai bogate femei din televiziune în acest an, a inventat o poveste demnă de un roman, povestind unei publicaţii cum s-a rătăcit cu barca pe mare şi a plutit vreme de 20 de ore.
Vedeta a declarat într-un interviu cum, în urmă cu o lună, ea şi soţul ei au închiriat o barcă cu pânze şi au rătăcit pe mare o zi întreagă, sperând la un ajutor de undeva.

Bethenny a captivat audienţa lui Ellen DeGeneres, povestind teribila sa aventură, dar asta numai pentru scurt timp, căci salvamarul real a povestit întâmplarea fără fabulaţii şi alte înflorituri.

Potrivit lui Tim Russell, de la The Hollywood Reporter, chemat să surpindă evenimentul, toată întâmplarea nu a fost decât un incident minor. Nu a fost nevoie de intervenţia Gărzii de Coastă şi nici de nu a fost cazul să fie remorcaţi, pentru că barca în care se afla vedeta se afla în stare perfectă şi cu un GPS funcţional.

Frankel şi-a ajustat imediat dramatismul poveştii, spunând că a fost foarte îngrijorată pentru fiica ei Bryn, care s-ar fi trezit singură dimineaţa.
Poveştile prefabricate de vedete le asigură acestora atenţia mult râvnită, chiar dacă odată cu aceasta şi stigmatul ruşinii.

Iată şi alte vedete care au minţit lumea, inventând poveşti impresionante despre ele.

Gabriela Spanic

O mai ţii minte pe actriţa Gabriela Spanic din telenovelele venezuelene. Povestea sa a şocat întreaga lume, fani sau nu ai telenovelelor, când a dezvăluit că familia sa a fost otrăvită de unul dintre angajaţi.

Ei bine, se pare că povestea tinde să devină un posibil viitor scenariu de telenovelă, după ce o sursă oficială apropiată anchetei din cazul otrăvirii actriţei a declarat că nu exista dovezi care să indice ca familia Spanic ar fi fost otrăvită cu sulfat de amoniu.

Whitney Houston

Invitată în urmă cu doi ani la emisiunea prezentată de Oprah, Whitney Houston a recunoscut dependenţa de droguri, povestind despre lupta sa de a renunţa la ele.

Însă, imediat după apariţia sa, asociată cu promovarea albumul, surse au dezvăluit că artista a minţit. Experţi în limbajul corpului i-au analizat atunci toate gesturile cântăreţei, susţinând că toate declaraţiile sale nu au fost decât simple baliverne. În realitate, Whitney nu reuşise să se lase de droguri.

Oprah Winfrey

Dar nici gazda emisiunii, Oprah, nu este ocolită de astfel de acuze. Cea mai bogată femeie din showbiz, care şi-a clădit un imperiu media de un miliard de dolari convingându-i pe ceilalţi să spună adevărul despre ei înşişi, este o mare mincinoasă, potrivit scriitoarei Kitty Kelley, autoarea celei mai recente biografii neautorizate a vedetei americane, intitulată „Oprah”.

Potrivit acestei biografii, Winfrey a inventat poveştile despre abuzurile sexuale la care a fost supusă în timpul copilăriei şi a exagerat cu mult nivelul de sărăcie al familiei în care a crescut.

De asemenea, vedeta ar fi plătit sume uriaşe de bani pentru a ascunde aventurile pe care le-a avut cu alte femei.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter