O femeie vrea să divorțeze după 40 de ani, dar judecătorii îi interzic

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 15:20
O femeie care dorește să divorțeze de soțul ei după o căsnicie de 40 de ani deoarece spune că este nefericită a pierdut lupta în fața judecătorilor.

Cinci Curți Supreme au decis ca Tini Owens să rămână căsătorită cu Hugh Owens. Femeia din Marea Britanie care are 60 de ani, vrea să divorțeze și spune că mariajul ei cu Hugh, care are 80 de ani, este lipsit de iubire și este deja distrus. Ea susține că el s-a comportat rnerezonabil și că nu există niciun motiv să rămână căsătoriți.

Dar Owens refuză să îi acorde divorțul și neagă acuzațiile soției sale privind comportamentul lui. El spune că ea este cea care a distrus căsnicia deoarece fie a avut o aventură, fie din cauză că s-a plictisit, relatează The Sun.

Citește și: A cerut scuze unui magazin după ce în urmă cu 43 de ani a furat ciocolată

Cei doi sunt căsătoriți din 1978 și locuiesc în Broadway, Worcestershire. Tiny a înaintat cerera de divorț în 2015, imediat după ce a părăsit domiciliul conjugal.

Judecătorii susțin că cei doi vor putea divorța de abia în anul 2020, când cuplul va fi separat de cinci ani.

Un alt judecător a afirmat că acest caz este „extrem de problematic”. Dar consideră că nu este de competența judecătorilor „să schimbe legea”.

Citește și: O tânără și-a părăsit logodnicul la altar după ce a aflat că avea o familie secretă

Femeia a pierdut deja lupta de două ori. În 2016 un judecător de la Curtea Familială nu i-a permis să divorțeze, iar anul trecut alți trei judecători au dat un verdict nefavorabil pentru Tiny Owens.

Aceștia au susținut că britanica nu a reușit să demonstreze că relația ei cu Hugh este distrusă iremediabil.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter