Zboruri virtuale la casa lui Moș Crăciun din Laponia. Cât costă biletul

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 13:43

O companie aeriană finlandeză va organiza zboruri virtuale la casa lui Moș Crăciun din Laponia. Pe drum, călătorii vor putea să vadă și Aurora Boreală.  

V-ați închipuit vreodată că îl puteți întâlni pe Moș Crăciun chiar la el acasă, fără să trebuiască să călătoriți? Ei bine, o companie aeriană finlandeză a găsit soluția perfectă. Finnair pune la dispoziție opt zboruri viruale pentru a-l putea vizita pe Moș Crăciun la reședința sa oficială din Rovaniemi, Laponia. Vor fi câte două zboruri în zilele de 25, 28, 29 și 30 decembrie 2020, la diferite ore.

Citește și: Exclusiv. UNICA a fost în Laponia, ținutul lui Moș Crăciun

Într-o vreme în care restricțiile de călătorie nu ne prea permit să plecăm în vacanța de iarnă, realitatea virtuală ne vine în ajutor. Cu un bilet de 10 euro, ne putem bucura de o excursie de vis în țara lui Moș Crăciun. Călătora va începe cu un zbor virtual de 30 de minute, la clasa întâi, între capitala Finlandei, Helsinki, și până în Rovaniemi, Laponia, acolo unde se află celebrul sat al lui Moș Crăciun.

Pasagerii vor putea vedea pe parcursul zborului și fascinanta Auroră Boreală. Echipajul virtual al avionului va împărți călătorilor câteva gustări… virtuale. Zoan, un studio finlandez specializat în VR, care utilizează platforme grafice în trei dimensiuni, a pregătit și alte surprize, pe care compania nu a vrut să le dezvăluie.

Citește online gratuit numărul de decembrie al revistei Unica.

Banii obținuți din bilete vor fi donați într-un cont UNICEF creat pentru a-i ajuta pe copiii afectați de criza provocată de COVID-19. Nu există limită de pasageri la niciunul dintre zboruri, potrivit Libertatea.ro.

Călătorii pot utiliza un computer sau un smartphone.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini surprinse în Finlanda, la casa lui Moș Crăciun și nu numai.

Daca te fascineaza tarile nordice, uite locuri de vizitat in Finlanda, dar si cele mai interesante locuri de vizitat in Danemarca si locuri de vizitat in Islanda!

Sursă foto: Oana Capotă, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter