Nu rata „Zile cu Magie”, evenimentul live online care aduce Crăciunul în casele copiilor defavorizați

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 07 decembrie 2020, 14:35
Crăciunul se apropie cu pași repezi, însă în România există nenumărați copii care nu se pot bucura de sărbători ca în povești.

Pentru a-i ajuta, Unica, în colaborare cu Groupe Renault Romania și Organizația Salvați Copiii, organizează evenimentul live „Zile cu Magie”, care se va desfășura în mediul online. Scopul? Acela de a strânge fonduri pentru cadouri de Crăciun pentru copiii din programele Salvați Copiii. Angajații Groupe Renault Romania vor face donații, iar oamenii care privesc evenimentul de acasă sunt bine-veniți să se alăture și ei scopului caritabil.

Oricine își dorește să doneze, indiferent de sumă, o poate face aici: salvaticopiii.galantom.ro

Evenimentul va avea loc luni, pe 7 decembrie, la ora 14:30, pe YouTube. Redactorul-șef Unica, Raluca Hagiu, va sta de vorbă cu actorii Dragoș Bucur și Olimpia Melinte, dar și cu Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv la Salvați Copiii România.

Anul acesta, poți face Crăciunul mai frumos copiilor din familii defavorizate prin „Zile cu Magie”

Spiridușii moșului deja au început să strângă cadouri pentru copiii din mediile defavorizate, însă au nevoie și de ajutorul nostru. Participă și tu la eveniment din confortul casei tale și donează pentru un Crăciun mai bun pentru copiii din mediile vulnerabile. Cei de la Salvați Copiii România vor avea grijă ca cei mici să primească exact ceea ce își doresc: de la rechizite la hăinuțe, de la jucării la gadget-uri utile în contextul școlii online.

În urmă cu un an, 330 de copii cu dificultăți materiale au scris scrisori către Moș Crăciun. Acestea au ajuns în cutiile poștale ale Renault Bucharest Connected și Centrul Tehnic Titu, cu ajutorul asociației Salvați Copiii. Prin intermediul donațiilor, portbagajele vehiculelor Renault și Dacia au fost umplute până la refuz cu cadourile mult-dorite de copii. Ulterior, acestea au fost transportate către școli din București și Dâmbovița, către copiii defavorizați care și le-au dorit.

Implică-te și tu anul acesta și donează pentru un Crăciun mai îmbelșugat pentru copiii din familii defavorizate! Donațiile strânse în cadrul evenimentului „Zile cu Magie” vor merge către spiridușii moșului, care vor avea grijă ca acei copii să primească darurile pe care le merită cu adevărat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter