Tendinţele toamnei în manichiură

De Simona Prisacariu, pe

Inspiră-te din manichiurile de top de la prezentările de modă ale marilor designeri sau de la case de modă celebre. Iată mai jos care sunt cele mai trendy nuanţe de lacuri de unghii. Descoperă mai multe despre tendinţele în frumuseţe în revista Unica de septembrie, la chioşcuri din 25 august.
 
Verde închis – Această nuanţă este o combinaţie inedită de verde şi albastru şi a putut fi admirată pe podium, la prezentările A.Berardi şi Elie Saab.
Roşu – Manichiura în tonuri de roşu este în continuare în tendinţe. A fost prezentă pe catwalk la show-urile Aigner, Genny şi Versace .
Bordo – Modelele de la show-urile  Emporio Armani şi Les Copains au purtat bordo pe unghii. Inspiră-te şi tu din alegerile lor!
Gri – |ncearcă o manichiură statement, într-o nuanţă tomnatică – gri-deschis, şi accesorizeaz-o cu diverse aplicaţii aurii, aşa cum am văzut în prezentarea Badgley Mischka. Dacă vrei ceva mai simplu, dar inedit, încearcă manichiura french, cu gri şi negru, ca cea din show-ul Frankie Morello.
Albastru – Aceasta este nuanţa-vedetă a sezonului! A putut fi admirată la prezentările Betsey Johnson, Kenzo şi Osman.
Nude – Dacă eşti adepta silului clasic, află că unghiile nude se poartă şi în acest sezon. Aşadar, adoptă o manichiură à la Blugirl sau Iceberg.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter