Alin Oprea, lăsat fără bani de fosta soție: „A luat tot, tot ce-am câștigat în cariera mea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 octombrie 2022, 15:56

Certurile dintre Alin Oprea și Larisa sunt din ce în ce mai zgomotoase. În ultima perioadă, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar acum s-a iscat un nou scandal legat de partea financiară.

Fostul membru al formației Talisman susține că Larisa i-ar fi blocat accestul la toate conturile bancare pe care le deține. Se pare că Alin nu mai poate folosi banii pentru care a muncit atâta vreme, pentru a asigura familiei sale un trai fericit.

Citeşte şi: Alin Oprea, agresat de familia Larisei. Artistul a fost nevoit să sune la 112

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani”, a povestit Alin în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, difuzate la Antena 1.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

În plus, Alin a mai spus că nu mai are acces nici în imobilul din București, a cărui valoare estimată este de 1 milion de euro, în care locuia cu soacra lui pentru că Larisa ar fi schimbat butucul ușii fără ca el să fie informat.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter