Anna Lesko a vorbit despre despărțirea de tatăl fiului său: „N-am crezut niciodată în mariaj”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 18:59

Anna Lesko este acum jurat la emisiunea „Falsez pentru tine” de la PRO TV și, dacă înainte era destul de retrasă în privința interviurilor, acum a oferit mai multe declarații despre viața ei.

Anna Lesko este mama unui băiețel adorabil, pe nume Adam, însă s-a despărțit de tatăl său. Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, vedeta a recunoscut că nu a crezut vreodată în instituția căsătoriei:

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă”.

Anna Lesko a zis că nu se simte ținută pe loc de trecut, ci din contră, este optimistă cu privire la viitor: „Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter