Cu greu îl vei recunoaște: așa arăta Pavel Bartoș în copilărie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 15:00

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori de la noi, dar puțină lume știe cât de diferit arăta acesta în copilărie.

Pavel a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Facebook o fotografie cu el de pe vremea când era mic. În poză, el călărește un căluț de jucărie într-un parc. Fotografia este însoțită de descrierea: „De mic copil am fost calare pe situație!”.

Pavel a copilărit la Miercurea Ciuc, iar de vremurile acelea își aduce aminte cu drag. Într-un interviu cu Adevărul, el a povestit că, deși copilăria lui a fost una friguroasă, a fost totuși o copilărie pe cinste.

Citește și: EXCLUSIV! Pavel Bartoș, despre cât de greu e să fii tată în pandemie: „[…] pandemia a adăugat un alt tip de responsabilitate”

„Acum mă uit la copii şi aş vrea să iasă în faţa blocului şi să se joace cum ne jucam noi”, a povestit Bartoș. „Cu cheia la gât, cu creta, cu mingea, cu crosa! Noi jucam şi vara hochei. Pe iarbă, cu mingea de tenis. Iar de prin septembrie începea zăpada, eram aşa fericiţi! Ne făceam terenul nostru, făceam patinoar, pfoai! […] Mă uit acum la copii şi la gadget-urile pe care le au. Nu zic, Doamne fereşte, dacă aşa a evoluat societatea, ne raportăm la ea. Nu înseamnă că e vina copiilor. Depinde de noi, adulţii, să ştim să direcţionăm nişte lucruri”.

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter