Cine sunt și cum arată cei doi frați ai jurnalistei Cristina Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 ianuarie 2020, 17:58
Îndrăgita jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită decedată în casa ei de către agenții de la Inspectoratul de Poliție Ilfov, după ce nu mai fusese văzută de trei săptămâni de vecinii ei.

Cristina Țopescu mai avea doi frați, ambii vitregi, din partea tatălui său, comentatorul sportiv Cristian Țopescu. Acesta din urmă mai avea doi copii, pe Cristian și Sebastian. Cristian Țopescu a murit în anul 2018, la data de 15 mai, exact atunci când fiul mijlociu împlinea 42 de ani, după cum arată Playtech.

Jurnalista Cristina Țopescu era primul copil al lui Cristian Țopescu, din vremea când acesta era căsătorit cu Rodica Țopescu. Fratele mijlociu al Cristinei, Cristi, a fost rodul iubirii dintre comentatorul sportiv și a doua soție a lui, Rosemarie. Mezinul Sebastian a apărut pe lume în urma căsniciei dintre Cristian Țopescu și Christel Ungar. Aceștia din urmă s-au căsătorit când el avea 61 de ani, iar ea 32 de ani și au rămas împreună până la moartea lui.

„Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu”, povestea Cristian Țopescu într-un interviu de acum câțiva ani. „Eu prezentam acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult. După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei, George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: «Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi». Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție”.

Într-un interviu acordat OK! Magazine acum ceva timp, Cristina Țopescu spunea că nu se consideră o mătușă bună, pentru că nu reușise să își vadă nepoții de mult timp: „Sunt o mătuşă rea, pentru că n-am reuşit să-i văd pe cei doi nepoţi ai mei de nu ştiu cât timp”.

Foto – Podul.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter