Cum arăta Kate Middleton înainte să se mărite cu Prințul William

De Unica.ro, pe

Kate Middleton (38 de ani) este una dintre cele mai elegante prezențe de la Casa Regală. Ducesa de Cambridge este celebră pentru ținutele sale spectaculoase, făcându-se remarcată cu fiecare apariție.

Înainte să devină soția Prințului William, Kate era o fată obișnuită căreia nu-i plăcea să iasă prea mult în evidență. Pe vremuri, cu mult înainte să-l cunoască pe William, ducesa de Cambridge adopta un stil vestimentar cât se poate de simplu și lejer.

Transformarea completă a modului în care se îmbracă și se comportă acum Kate a avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani când s-a îndrăgostit de Prințul William și a decis că vrea să rămână împreună cu el tot restul vieții.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Kate și William s-au logodit în anul 2010, în Kenya, în timpul unei vacanțe de 10 zile, iar nunta a avut loc la Westminster Abbey pe data de 29 aprilie 2011. Pe 22 iulie 2013, ducesa a născut primul copil, un baiat care a primit numele de George Alexander Louis. Pe 2 mai 2015 a venit pe lume surioara lui George, Charlotte Elizabeth Diana, iar trei ani mai târziu, pe 23 aprilie 2018, Kate a dat naștere celui de-al treilea copil, Louis Arthur Charles.

Vezi cum arăta Kate Middleton îaninte să se căsătorească cu Prințul William în GALERIA FOTO de mai sus.

Surse foto – captură YouTube/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter