Exclusiv. Imagini din colecția “Decadence”, pe care Răzvan Ciobanu a lansat-o în urmă cu 10 ani și care i-a adus faima

De Unica.ro, pe

UNICA a obținut în exclusivitate imagini din colecția “Decadence”, pe care Răzvan Ciobanu a lansat-o în anul 2009 și care i-a adus faima.

Cu toate că aceasta nu a fost prima sa colecție, “Decadence” a avut un succes fără precedent la acel moment. “Lumea a descoperit incredibila creație și inspirație care zăceau în Răzvan Ciobanu. După această prezentare, televiziunile se băteau pe interviuri cu el, iar review-urile au fost extraordinare. A fost o colecție foarte apreciată”, ne-a mărturisit Raluca Răsădean, organizatoarea evenimentului.

“Un suflet frumos și un creator desăvârșit”

Am rugat-o pe Raluca să ne spună cum era Răzvan Ciobanu ca om, ca prieten, iar cuvintele ei ne-au emoționat. “Îmi doresc ca, măcar acum, lumea să vadă geniul care era Răzvan, frumusețea din spatele unui nonconformist, un suflet frumos și un creator desăvârșit. Nimic din ce am citit despre el în ultimul timp nu îl caracterizează și, mai mult, nu face cinste omului care era. Creațiile lui erau desăvârșite, perfecte și te completau indiferent de cum le purtai. Am avut printre noi un geniu pe care mulți nu am știut să îl apreciem și sper ca aceste imagini să reușească să arate adevarata lui față”.

“Decadence” – una dintre cele mai extravagante prezentări de modă din România

Prezentarea colecției “Decadence”, semnată de Răzvan Ciobanu, a avut un concept inedit – acțiunea era imaginată în casa unui baron, într-un decor de lux, după o petrecere decadentă, în casa lui somptuoasă. Prezentarea începe cu baronul care se relaxează în cadă și își amintește ce s-a întâmplat în ziua precedentă. Odată cu intrarea bărbatului complet gol în cadă, manechinele încep să defileze pe muzică de cameră, interpretată live de muzicieni de la Ateneul Român.

“Bărbatul gol era un manechin pe care Răzvan îl folosea pentru prezentările de modă. Modelul a rămas pe parcursul întregului eveniment în cada amplasată în ultima cameră, fiind piesa de rezistență a decorului extravagant creat pentru eveniment. Nimic vulgar, nimic deranjant, nimic ieșit dintr-un context al bunului gust. Manechinele au defilat prin toate cele patru camere, purtând superbele creații ale lui Răzvan Ciobanu și au făcut deliciul publicului”, a completat Raluca Răsădean. “Pentru acest proiect am lucrat alături de Anca Biris, Silvana Berciu și Radu Răsădean, și îi mulțumim lui Răzvan că ne-a ales și am fost onorați să lucrăm împreună”.

Vezi imaginile exclusive de la prezentarea colecției “Decadence”, lansată de Răzvan Ciobanu în urmă cu 10 ani, în galeria foto de mai sus.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter