Cele mai bizare și extravagante ținute purtate de Lady Gaga de-a lungul timpului

De Bianca Prangate, pe
Lady Gaga a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani atât pentru melodiile ei ieșite din tipare, cât și pentru ținutele pe care le-a purtat de-a lungul timpului.

Stefani Joanne Angelina Germanota, cunoscută drept Lady Gaga, este o artistă americană cu origini italienești, care a fost dintotdeauna pasionată de muzică, după cum arată Britannica. În adolescență, obișnuia să cânte în cluburile din New York City. După liceu, a mers să studieze muzica la Tisch School, în cadrul Universității din New York. A renunțat însă după doi ani, când a început să se concentreze mai mult pe carieră.

După ce a renunțat la facultate, a început să își construiască personalitatea de scenă, devenind astfel Lady Gaga. În 2007, după ce scrisese deja piese pentru Britney Spears, Fergie și The Pussycat Dolls, Akon a remarcat-o pe artistă și i-a oferit un contract cu Interscope Records. Primul ei single, „Just Dance”, a propulsat-o direct în atenția publicului, unde a reușit să rămână în mod constant de atunci.

Lady Gaga a surprins dintotdeauna cu îmbrăcămintea aleasă

De-a lungul carierei sale, Lady Gaga a abordat un stil vestimentar complet ieșit din tipar, format din haine care lasă puțin loc pentru imaginație și materiale pe care nimeni nu le-ar purta.

Poate cea mai controversată apariție stilistică a ei o reprezintă rochia de carne pe care a purtat-o în anul 2010 la MTV Music Video Awards. Cu toate astea, Lady Gaga a luat de atunci multe alte alegeri vestimentare surprinzătoare.

Dacă vrei să vezi cum arată cele mai șocante ținute purtate de Lady Gaga de-a lungul timpului, aruncă un ochi în galeria foto pe care am pregătit-o.

Sursa foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter