10 modele de manichiură pentru Halloween 2017

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 16:56
Ce ar fi Halloween-ul fără o manichiură „de groază”, care să îți pună în valoare costumația? Iată 10 idei cool  care să te inspire în alegerea modelului de manichiură pentru Hallowen 2017:

Fantome

Modelul de unghii cel mai des întâlnit de Halloween este cel cu fantome. Poţi alege un fundal negru pentru a face o fantomă albă sau, dimpotrivă, poţi alege ojă albă pentru unghii pentru a contura apoi un spirit negru.

Unghii însângerate

Unghiile de groază, cu aspect rănit vor atrage toate privirile, fie ele admirative sau compătimitoare.

A post shared by Asa Bree (@asabree) on

Beetlejuice

Vrei să ai o manichiură veselă, care să te binedispună chiar şi de Halloween? Fă-ţi unghiile în culori vesele, apoi desenează niște dungi în stil Beetlejuice.

Degrade

Dacă nu vrei să ieși prea mult în evidență, optează pentru un model de manichiură de Halloween în degrade, folosind tonuri calde de portocaliu.

A post shared by 토드라팡 (@troudelapin) on

Pânză de păianjen

Dacă vrei o manichiură înfricoșătoare, colorează-ți unghiile într-o nuanță închisă, aplică un strat de sclipici, apoi pictează o pânză de păianjen.

A post shared by Naomi Yasuda (@naominailsnyc) on

Simboluri de Hallowen

Nu te poți hotărî la un singur simbol, din modelele de manichiură pentru Halloween 2017? Atunci le poți avea pe toate pe unghiile tale – de la dovleci, zombie, mumii, lilieci sau pânze de păianjen.

Fazele Lunii

Dacă vrei un model de manichiură mai inedit pentru Halloween 2017, desenează fazele Lunii pe unghiile tale, folosindu-te de două nuanțe de ojă – negru și gri.

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Ochi care te fixează

Pericolele te pândesc la tot pasul în ultima noapte din luna octombrie, așa că asigură-te că ai o pereche de ochi în plus, pe unghiile tale. Este „noaptea groazei” pentru manichiura ta!

A post shared by Asa Bree (@asabree) on

Dovleacul

Ce ar fi Halloween-ul fără măcar un dovleac prin preajmă? Asigură-te că nu îți va scăpa printre degete și imortalizează-l pe unghii!

A post shared by JINsoon (@jinsoon) on

Sicriul

În noaptea în care spiritele rele vin pe Pământ, asigură-te că sicriele rămân închise pe unghiile tale!

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Legenda Halloween

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază. Spre exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloween-ul a devenit asociat în țările unde predomină creștinismul occidental — catolic și protestant, deoarece în aceste culte creștine ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie.

Citește și – 13 filme horror noi pe care trebuie să le vezi în noaptea de Halloween 2017

Citește și – Top 5 jocuri de groază pentru Halloween 2017

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter