Noi îţi oferim culorile, TU aduci primăvara cu un surâs

De Unica.ro, pe

Pentru că noile tendinţe în make-up sunt inspirate de culorile florilor de primăvară, te provocăm să aduci pe chipul tău nuanţele pastelate. Un fard de pleoape de culoarea liliacului sau un ruj pal în nuanţele bujorilor te vor ajuta să reinventezi frumuseţea acestui sezon, având de fiecare dată un machiaj impecabil.
Lasă prospeţimea dimineţilor de primăvară să te inspire şi alege un look simplu, natural pentru zilele lungi, pline de situaţii neaşteptate. Începe cu un strat subţire de fond de ten AVON Calming Effects şi continuă prin aplicarea unei atingeri uşoare de fard de obraz iluminator în nuanţa Peach. Secretul pentru un ten luminos constă în aplicarea unei pudre strălucitoare, cum este Luxe Glitz, doar deasupra pomeţilor şi a sprâncenelor. Aplică pe buze o culoare pastelată, în ton cu nuanţele pe care noul anotimp le readuce în peisaj, aşa cum este nuanţa Frostiest Mauve a rujului AVON Ultra Colour.
Noi îţi oferim culorile, TU aduci primăvara cu un surâs
Începe ziua cu zâmbetul pe buze şi lasă-i pe toţi cei care te întâlnesc să admire optimismul cu care profiţi de fiecare moment al noului anotimp. Este suficient un look nude, simplu de realizat, pentru a cuceri privirile tuturor.
Primul pas în definirea acestuia constă în aplicarea unui strat subţire de fond de ten în nuanţa potrivită. Conturează-ţi apoi sprâncenele cu o culoare naturală care să îţi echilibreze trăsăturile feţei, folosind kit-ul pentru sprancene.
Definitivează machiajul adăugând un strop de strălucire şi senzualitate cu ajutorul nuanţei intense Lava Love a rujului  AVON Ultra Color. Pentru a fi sigură că acesta va rămâne intact pe tot parcursul zilei, fixează culoarea cu cateva pulbere de pudră aplicate uşor pe buze, peste un şerveţel subţire, şi tot ce îţi rămâne de făcut este să păşeşti încrezătoare în noul sezon.

Noi îţi oferim culorile, TU aduci primăvara cu un surâs

Privirea puternic conturată, intensă, este cu siguranţă unul dintre secretele unui look impecabil în noul sezon. Pentru început, foloseşte fondul de ten în nuanţa potrivită pielii tale, aplică un strop de corector pe zonele cu probleme şi fixează totul cu pudră.
Conturează-ţi privirea cu ajutorul creionului gel eyeliner Supershock, nuanţa Raw Plum, la baza genelor superioare şi inferioare, peste un fard de culoare roz, aplicat generos, cu pensula, pe toata pleoapa superioară. Îţi recomandăm nuanţa 2 din paleta True Color Quad, Emerald Cut. Accentuează-ţi pomeţii cu câteva pulbere de fard bronzant întinse prin mişcări uşoare, ascendente, către tâmple.
Definitivează look-ul cu ajutorul rujului AVON Ultra Colour, a cărui nuanţă de roz pal Proper Pink va face din aceasta primăvară cel mai bun sezon pentru a celebra frumuseţea. Recomandarea noastră este ca înaintea rujului să aplici pe buze un strat fin de fond de ten, care să fixeze culoarea pentru un timp îndelungat.
Fotograf: Alex Gâlmeanu
Machiaj: Carmen Dincă, make-up artist AVON
Coafură: Ştefan Ungureanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter