Ce este manichiura Negative Space și cum se realizează

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 aprilie 2018, 17:24
Stilul de manichiură „negative space“ sau „blank space“ nail-art este un trend puternic în 2018 și foarte de efect, pe orice formă de unghii.

Negative Space Trend manichiura

Foto: Instagram/nail.mouse

Cum arată?

Pe o bază albastră, bleumarin, negru, alb pictează astre, constelații, planete, fără să fii foarte precisă sau simetrică. Lasă-ți imaginația să zburde și vezi ce iese în final.

Negative Space manichiura trenduri 2018

Foto: Instagram/mayupin_nail

„Negative space nail art“ este o tehnică de ultima oră în domeniul manichiurii, spune Cătălina Stoica, Nail Expert. Însă acest trend este cu atât mai spectaculos cu cât el se focusează pe unghiile naturale. O unghie naturală, sănătoasă, pusă în valoare de un lac negru este wow. Este un trend simplu, dar totodată cu un puternic aer avangardist. Designul și formele geometrice au căpătat acum un elan de primăvară prin mixarea culorilor strălucitoare și a  pastelurilor. Totul în cadrul unei singure culori de bază (de regulă, alb sau negru).

Negative Space trend manichiura

Foto: Instagram/sakuraswatches

Totodată, vibe-ul noului sezon se resimite și la nivel de accese de culoare cum ar fi roșul, albastrul, albul. Anul acesta, manichiura „negative space“ va căpăta o formă mai precisă, mai geometrică.

Foto: Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter