Culori de unghii potrivite pentru toamna 2018

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Ce culori de unghii se poartă toamna asta? Care sunt nuanțele pe care ar trebui să le abordăm pe unghii în toamna 2018?

Citește și: Cum se îngrijește părul roșcat-arămiu?

Deci în toamna 2018 cumpărăm sau ne orientăm către lacuri de unghii în culoarea:

  • Verde army, musai decorat cu detalii aurii, spune Cătălina Stoica, Nailexpert Beauty District. Kaki-ul este una dintre culorile acestei toamne și este un must să se regasească în manichiură. Acesta poate fi completat de paiete aurii, cu aspect nefinisat, care pot contura unghia de jur împrejur.
  • Strălucirea cabaretului și a burlesque-ului retro se regăsește în acest sezon și pe unghii. Fie că este roșu burgundy sau cu glitter, unghiile sunt aduse acum în lumina reflectoarelor și se transformă într-un spectacol. Ne putem inspira de la Dita von Teese și celebra ei manichiură half moon, care acum este în tendințe.
  • Nuanțele mai reci, glaciare, care ne duc cu gândul la temperaturi scăzute sunt iarași un trend-cheie pentru toamna/iarna 2018. Concret, mă refer la nuanțe de lila, vernil, bleu, gri, inspirate din Aurora Boreală, fenomen care se poate vedea foarte des la poli.
  • Ca texturi, se poartă în mod diferit pe aceeași unghie și care creează efectul 3D fac. Culori precum onyxul, negrul obsidian se regăsesc în acest trend și poți jongla cu ele pentru a crea diverse modele în relief.
  • Nuanțele de galben pastel, bej, roz pal sau gri rece pot fi folosite cu încredere pe unghii în lunile ce urmează. Ele pot fi aplicate pe unghii nude sau chiar pe negative space, creând forme geometrice inegale.

Tot în această toamna-iarnă, trebuie să știi că unghiile se asortează cu machiajul ochilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter