Cum îți tunzi bretonul singură. Metoda care nu dă greș! VIDEO

De Amelia Matei, pe
Ți-a crescut prea mult bretonul și nu ai mai ajuns la salon? Nu-i nimic. Poți rezolva problema de una singură, dacă urmărești acest filmuleț.

Dacă ești într-o perioadă mai aglomerată, iar să ajungi la salon a devenit pentru tine un lux, asta nu înseamnă că părul tău trebuie să suporte consecințele. Dacă ai breton și vrei să-l mai scurtezi, dar te temi că nu-l vei tunde drept pentru că ai ”două mâini stângi”, atunci cel mai bine este să folosești tehnica unei tinere al cărei filmuleț face furori pe Internet.

Citește și: Cocul răsucit, coafura must-have a noului sezon

Cum procedezi?

Piaptănă-ți părul bine cu un pieptăn subțire cu dinții deși. Descrie cu pieptănul un triunghi care să aibă vârful principal puțin mai sus de frunte, iar celelalte două să marcheze lățimea frunții. Restul părului prinde-l la spate cu o clamă, astfel încât să nu te încurce în timpul operațiunii ”Bretonul”.

Citește și: Învață să faci o coafură lejeră cu împletituri

Mai piaptănă încă o dată părul adunat în față,care urmează să fie tăiat. Răsucește-l o dată, astfel încât să se formeze o ”fundă” al cărei mijloc să marcheze exact lungimea pe care vrei să o obții la breton. Ia o foarfecă foarte bine ascuțită și taie la un centimetru sub jumătatea ”fundei”.

Citește și: Cărarea pe mijloc, coafura care a făcut furori la Oscar 2016

După ce ai tăiat, repetă răsucitura, astfel încât să iasă o fundă cu părțile egale. Taie la un centimetru sub răsucitură, ținând foarte bine părul. Astfel îți faci rapid un breton de toată frumusețea, la tine acasă, fără să mai pierzi timp și bani la salon.

Este foarte important să îți coafezi bretonul imediat după ce îl tai, pentru că astfel îi vei da o formă care va persista.

Uite cum procedează tânăra al cărei filmuleț a devenit viral pe Internet!


Foto: Pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter