Cum să-ți faci singură șuvițe ombre în doar jumătate de oră

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2016, 15:27
Trendul șuvițelor ombre, lansat de vedetele internaționale în urmă cu câțiva ani, rezistă în continuare în topul tendințelor în materie de hairstyling.

Cu toate acestea, dacă până acum era musai să mergi la salon pentru a obține niște șuvițe ombre frumoase, acum o poți face cu ușurință chiar la tine acasă. Un video inedit, devenit viral pe Internet, ne-a învățat un truc absolut fabulos legat de șuvițele ombre! Azi ți-l arătăm și ție, pentru a vedea cât de simplu și rapid îți poți schimba look-ul, fără niciun efort!

Cele mai rapide șuvițe ombre

Practic, nu ai nevoie decât de o perie de păr și de vopsea (+ o pensulă, dacă vopseaua ta nu vine la pachet cu ea). Tot ce trebuie să faci e adaugi puțină vopsea pe perie și să îți periezi ușor părul, de la mijlocul lungimii lui, până la vârfuri. Mai ușor de-atât nu se poate!

Ține cont de faptul că trebuie să alegi o vopsea care să se potrivească pe nuanța ta de păr. Dacă ești brunetă și vrei ombre hair șaten, nu vei reuși fără să te decolorezi! Dar dacă vrei pur și simplu niște șuvițe ombre cu un ton mai închise sau mai deschise față de nuanța părului tău, acest truc te va ajuta foarte mult. De mare folos îți va fi și în cazul în care ești blondă și îți dorești șuvițe ombre colorate.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter