Lifting instant cu tratamentul preferat al lui Demi Moore. Vezi în ce constă!

De Unica.ro, pe

Tratamentul Sublime, folosit de multe vedete, printre care şi Demi Moore, este cel mai spectaculos tratament non-invaziv de rejuvenare faciala din lume. Îţi asigura lifting instant, tonus facial si piele mai neteda fara dureri, riscuri si reactii adverse, in numai 40 de minute!
Foarte popular in randul modelelor si al vedetelor de la Hollywood, Sublime este unul dintre rarele tratamente care merg pe orice tip de piele, in orice anotimp, fiind indicat chiar si in ziua nuntii tale sau cu o zi inaintea marelui eveniment. Este alternativa perfecta la traditionalele  tratamente invazive cu botox si acid hialuronic, mult mai costisitoare si care creeaza dependenta.

Proaspat intrat in Romania, unic in Bucuresti la Elos Beauty Clinic, Sublime face parte din sistemul revolutionar eTwo si utilizeaza sigur si eficient combinatia Elos – Infrarosu si radiofrecventa bipolara – pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea noii producţii de colagen.

Efectele tehnologiei Sublime

Tratamentul neinvaziv al ridurilor (dispar ridurile fine si estompeaza ridurile profunde, tonificand conturul facial)
Este  sigur si eficient pentru toate tipurile de piele, realizabil in orice anotimp, gratie tehnologiei ELOS
Tratament rapid, rezultate vizibile imediat si de durata (de la 1 sedinta pe luna pana la 3 sedinte protocol scurt – pentru tenuri mai tinere si de la 4 sedinte la 8 sedinte la interval de o luna pentru tenurile imbatranite)
Tratamentul este efectuat de medici specialişti.
Sublime utilizeaza combinatia Elos de lumina infrarosie si radiofrecventa bipolara pentru a asigura o incalzire controlata a stratului profund al dermei. Aceasta incalzire controlabila a stratului profund al dermei stimuleaza si totodata scurteaza fibrele imbatranite de colagen, ducand la ameliorarea imediata si pe termen lung a ridurilor si a conturului facial.

Tratamentul preferat al vedetelor internaţionale

Tratamentul face furori peste hotare, este foarte popular in randul modelelor si al vedetelor de la Hoolywood, una dintre cele mai incantate cliente fiind actrita Demi Moore! Medicii esteticieni sunt incantati de rezultatele tratamentului, fiind printre putinele tratamente care merg pe orice tip de piele, in orice anotimp. “Una dintre provocarile cu care se confrunta medicii este aspectul sigurantei pentru toate tipurile de piele. Pacientii pe care i-am tratat folosind procedura Sublime au piele vizibil mai neteda si nu au prezentat reactii adverse.” Dr.  Henry Chan – dermatolog Hong Kong

Ce spun vedetele din România despre tratamentul Sublime

Un rasfat pentru piele, procedura Sublime m-a fermecat pe loc! E delicata, aproape am adormit in timpul sedintei, iar efectele sunt de-a dreptul spectaculare – piele vizibil mai neteda, contur facial, fata ridicata (tonificata)! Cu ridurile vizibil estompate, iar cele de expresie disparute total, dupa numai jumatate de ora am aratat ca la 20 de ani! Daca vrei sa stralucesti, vino la Elos si alege Sublime pentru cele mai speciale momente din viata ta!” Adelina Pestritu
Sunt de cativa ani o „cautatoare” de metode, tehnici si terapii care sa imbunatateasca aspectul tenului. La unele tratamente revii, la altele nu vrei sa te mai gandesti niciodata, iar altele te fidelizeaza. Sublimand solutiile non-chirurgicale, tratamentul Sublime iti ofera in 40 de minute satisfactia unui lifting, o piele care se bucura ca dupa un somn si un feeling ca ai putea incepe o viata noua chiar acum!” Luana Ibacka
Citeşte Unica.ro în acest Weekend şi poţi ştiga şi tu un tratament Sublime!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter