Masca de față care îți șterge 10 ani de pe chip

De Simona Josan, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2020, 10:28
Alimentația, stresul și trecerea timpului își pun, fie că ne place sau nu, amprenta asupra chipului nostru. Dacă observi că pielea ta începe să sufere modificări, îi poți reda tinerețea cu o mască pe care o folosesc japoneze, recunoscute pentru frumusețea și longevitatea lor.

Se spune despre japoneze că fac parte din acea categorie de femei care știu să-și păstreze longevitatea și tinerețea pielii. Chipul lor este lipsit de riduri, pielea este perfect întinsă chiar dacă au trecut de prima tinerețe. Secretul lor este o mască ce le ajută să arate astfel, o formulă a ”tinereții fără bătrânețe”. Așadar, pielea strălucitoare și mereu tânără a japonezelor nu este astfel doar datorită genelor, ci și a unui ingredient secret care ajută la lupta împotriva îmbătrânirii și a ridurilor. Citește și: Secretele frumuseții thailandezelor Iată care este ingredientul secret care le ajută pe japoneze să se mențină tinere. Nu vă gândiți că este un tratament costisitor, pentru că este vorba despre produse pe care oricine le are în gospodărie sau care sunt foarte accesibile ca preț. Tratamentul datează din perioada gheișelor. Acestea obișnuiau să folosească apa de orez pentru păr și ten. Aceasta catifelează pielea, dă strălucire firului de păr și îl întărește. Orezul este și un puternic antioxidant și emolient, care protejează împotriva razelor ultraviolete. Hrănește epiderma și stopează apariția ridurilor.

Iată cum prepari masca de față care îți șterge zece ani de pe chip!

Ingrediente: 2-3 linguri de orez O lingură de miere bio O lingură de lapte Mod de preparare Pune orezul într-un vas cu apă și lasă-l pe aragaz la foc mediu. Ia cratița de pe foc o dată ce orezul a fiert. Strecoară orezul și păstrează apa de orez. Spală orezul cu apă, amestecă-l cu lapte și adaugă și mierea. Amestecă bine până când conținutul capătă o consisență densă. Aplică masca pe față și las-o timp de 30-60 de minute, apoi clătește cu apă de orez. Citește și: Cremă antirid pentru față Apa de orez poate fi păstrată în frigider până la patru zile. De asemenea, mai poate fi pusă în tăvi de gheață și băgată la congelator. Cuburile de gheață de orez pot fi folosite pentru masarea feței. În paralel poți folosi și un ser antirid pentru ochi, care face adevărate minuni. Iată cum se prepară! Ai nevoie de: 5 capsule de vitamina E 50 de mililitri ulei de argan 2 dischete de bumbac Uite cum se prepară! Combină uleiul de argan cu capsule de vitamina E și amestecă până când compoziția devine omogenă. După ce ai urmat acești pași, înmoaie dischetele și pune-le în jurul ochilor. Conținutul trebuie lăsat în jurul ochilor să acționeze timp zece minute. Îndepărtează dischetele de bumbac și masează ușor, cu mișcări circulare, pielea din jurul ochilor utilizând degetele. Folosit în mod regulat, acest ser va oferi rapid rezultatele dorite. Dacă aplici soluție în fiecare seară, nu vei da greș cu acest ser antiridi. Și asta pentru că folosirea lui frecventă va face pielea să arate mai elastică, mătăsoasă și strălucitoare. Foto: Shutterstock.com

Vezi ce masti cu ulei de masline poti folosi pentru un ten perfect!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter