Modelul masculin al cărui păr a cucerit internetul. Nu s-a mai tuns de 7 ani!

De Unica.ro, pe
Cristiano Braga, un model de 28 de ani din Brazilia, a cucerit internetul cu părul lui lung, roșcat și ondulat. Bărbatul, asemănat cu prințesele Disney Rapunzel și Ariel, spune că nu s-a mai tuns de 7 ani, iar reacțiile la look-ul său ieșit din comun sunt mixte - unii oameni îi admiră părul, alții îi spun că seamănă cu "o femeie urâtă".

Bărbatul cu păr de prințesă Disney

Cristiano a spus că nu-și vopsește părul, însă are grijă de el cu tot felul de uleiuri naturale, precum ulei de mușețel, ulei de avocado, rozmarin sau aloe vera. „Nu am nicio explicație atunci când oamenii mă întreabă de ce mi-am lăsat părul atât de lung… Pur și simplu m-am uitat într-o zi în oglindă și mi-am spus că ar trebui să încerc și asta… Dintotdeauna mi-au plăcut oamenii cu părul lung. Pe mine m-au criticat mulți, mi-au spus că încerc să arăt ca o femeie, mi-au spus că semăn cu o sperietoare de ciori, cu o mătură, mi-au zis să mă tund, că arăt ca un ciudat…”, a mărturisit Cristiano pentru publicația britanică Metro.

În prezent, părul lui măsoară aproximativ 60 de centimetri, dar bărbatul spune că nu se va tunde prea curând. „Dar da, mă deranjează atunci când oamenii mă întreabă dacă vreau să mă transform în femeie, doar pentru că sunt un bărbat cu părul lung. Asta arată nivelul de gândire, de deschidere, al societății…”, a completat el, în cadrul aceluiași interviu.

Pe de altă parte, Cristiano e de părere că ar fi moștenit podoaba capilară de la bunica lui. „Bunica mea a fost indigenă și avea părul lung până la călcâie. Pentru ea, părul avea o însemnătate spirituală. Dar și eu încep să cred că părul mă apără de lucruri rele. În plus, ceea ce contează cu adevărat e că îmi dă mai multă încredere în mine”, a încheiat el.

Vezi cum arată părul lui Cristiano Braga în galeria foto de mai sus. 

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter