(P) Ce produse antirid trebuie să încerci în 2020. Pașii pentru a-ți menține tenul curat și hidratat

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 februarie 2020, 16:14
În rândurile de mai jos lămurim ce înseamnă exact un produs antirid pentru îngrijirea pielii, dar și cum să îți creezi pașii corecți pentru a avea un ten curat.

Un produs antirid pentru îngrijirea tenului ar trebui să întărească bariera naturală a pielii, să împiedice îmbătrânirea prematură a pielii și să ajute la prevenirea ridurilor, să conțină ingrediente benefice, precum antioxidanți și nutrienți și să le evite pe cele cu potențial dăunător, așa cum este alcoolul.  Pentru că tenul este expus în permanență unor factori care îi pot pune în pericol hidratarea, aspectul suplu, textura, culoarea etc, trebuie să ai grijă la câteva aspecte. Felul în care îți îngrijești tenul azi și acum va putea spune foarte multe despre el peste câțiva ani sau la o vârstă matură, așadar iată cum să creezi pașii corecți pentru a-l menține curat și hidratat, dar și ce produse antirid să folosești.

Demachiază-te cu sfințenie

Curăță tenul de două ori pe zi, chiar dacă nu obișnuiești să te machiezi. Folosește o apă micelară, un demachiant solubil în apă sau cu textură de spumă și aplică mișcări blânde – nu freca pielea prea rău și nu te clăti cu apă fierbinte (ci călâie, pentru că altfel riști să iriți pielea).

Hrănește pielea pe timpul zilei

Folosește o cremă cu textură potrivită pentru tipul tău de ten – dacă ai ten gras, alege una cu o textură mai ușoară. Aplică crema de două ori pe zi – seara, înainte de un ser sau un tratament mai concentrat și dimineața înainte de machiaj.

Recomandarea noastră: Crema intens hidratantă și hrănitoare Nutri-Advance Anew de la AVON

Menține fermitatea pielii

(P) Ce produse antirid trebuie să încerci în 2020. Pașii pentru a-ți menține tenul curat și hidratat

Colagenul și elastina sunt proteine din structura pielii noastre care o ajută să rămână suplă și strălucitoare. Suplimentează aportul acestora folosind un ser sau un tratament intensiv care stimulează producția lor, astfel ca pielea ta să își recapete volumul.

Recomandarea noastră: Fiole pentru hidratare Anew Skin Reset

(P) Ce produse antirid trebuie să încerci în 2020. Pașii pentru a-ți menține tenul curat și hidratat

Hidratează pielea de-a lungul nopții

După ce ai aplicat un ser sau un tratament cu formulă concentrată, masează delicat în piele o cremă hidratantă și bogată în ingrediente care minimizează aspectul ridurilor fine și conferă acel efect de umplere.

Recomandarea noastră: Masca hidratantă peste noapte Anew de la AVON

Răsfață pielea sensibilă din jurul ochilor

Aplică de două ori pe zi un produs pentru îngrijirea ochilor și masează-l cu blândețe – pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă. Pentru zi poți alege o cremă care conferă și luminozitate, iar seara, după demachiere, poți opta pentru una cu textură onctuoasă, care să acționeze cumva ca o mască antirid pe timpul nopții.

Recomandarea noastră: Crema duo împotriva cearcănelor de la AVON

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter