(P) Cum alegi cele mai bune produse îngrijire ten

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 octombrie 2020, 15:55

Rutină de îngrijire a tenului este esențială pentru a avea un aspect al pielii sănătos, luminos și plin de viață. O îngrijire atentă a tenului reprezintă unul dintre secretele unui machiaj reușit. Principalele probleme ale tenului cu care se confruntă majoritatea femeilor sunt cearcănele pronunțate, aspectul de ochi obosiți, coșuri, pete pigmentare, linii fine, zone de roșeață, uscăciune/exces de sebum.

Pentru a menține sub control eventualele dezechilibre de la nivelul pielii feței, este nevoie de produse îngrijire ten care se potrivească îndeaproape acestor nevoi specifice. Unele femei necesită hidratare intensă, pe tot parcursul zilei, pe când altele au nevoie de soluții cu efect astringent și purificare, pentru un ten cât mai curat și cu un aspect normal.

Dacă ești în căutare de cele mai bune produse îngrijire ten, intră pe Perfect Beauty și descoperă una dintre cele mai variate game de produse, reunite de la magazinele online de profil.

Alegere produse îngrijire ten gras

Piele lucioasă, pori dilatati, coșuri galbene și uneori, iritații, sunt câteva dintre caracteristicile tenului gras. Acesta are nevoie de produse îngrijire ten care purifice în profunzime pielea, elimine excesul de sebum și celulele moarte. Alege măști de față pe bază de miere, cu efect antiseptic, arbore de ceai sau ceai verde, cu efect detoxifiant și de control al sebumului. Nu uită deși este gras, tenul are nevoie de hidratare, excesul de sebum apărând de multe ori, răspunde la o piele deshidratată. Descoperă pe Perfect Beauty creme și seruri speciale pentru îngrijirea tenului gras.

 Alegere produse îngrijire ten uscat

Tenul uscat se evidențiază prin exfoliere, senzație de strângere a pielii după curățare, predispoziție spre apariția prematură a ridurilor, iritații și roșeață. Îndreaptăți atenția spre produse îngrijire ten pe bază de acid hialuronic, colagen și glicerină, pentru a hrăni celulele pielii, a menține o hidratare optimă și a preveni formarea ridurilor adânci. Încearcă produse de curățare a tenului cu formule ușoare, ape micelare și creme de demachiere, care ți lase pielea curată, dar în același timp fină și cu un aspect moale. Poți de asemenea introduci în rutină de îngrijire produse pe baza de ulei de cocoș, de măsline sau de avocado, pentru strălucire și hidratare intensivă.

Produse îngrijire ten sensibil

Pielea sensibilă a feței se definește prin reacții imediate la factorii externi agresivi, cum ar fi expunerea prelungită la soare, frig și vânt. Tenul tinde aibă zone cu roșeață accentuată, se exfolieze ușor și dezvolte sensibilități la anumite produse cosmetice. Tenul sensibil are nevoie de o îngrijire blândă, cu ingrediente cât mai curate și cu acțiune profundă. Alege creme pe bază de ulei de avocao și unt de sheâ, măști de ten îmbogățite cu vitaminele A și E, cunoscute pentru efectul regenerant și revitalizant asupra pielii. Perfect Beauty îți pune la dispoziție game profesionale de produse speciale de îngrijire a tenului sensibil.

Produse îngrijire ten acneic

Tenul aceneic se evidențiază prin senzația de piele încărcată, coșuri, pete, cicatrici exces de sebum sau piele foarte uscată, mai ales dacă se folosesc tratamente medicamentoase aplicate local. Are nevoie de o îngrijire atentă, cu produse îngrijire ten fără alcool, parfum, parabeni și alți compuși chimici care pot irite și producă dezechilibre la nivelul pielii. Acidul hialuronic, retinolul și alte formule pe bază de antioxidanți sunt recomandate pentru tenul acneic și cu probleme.

Înainte de a-ți alege un produse de îngrijire pentru ten, fii sigură îi cunoșți îndeaproape toate nevoile și îl ajuți și mențină un aspect cât mai natural și hidratat. În cazul in care nu sești creme sau măști din comerț care ti se potrivească, poți încerci produse dermatocosmetice, create special pentru restabilirea echilibrului și sănătății pielii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter