Pregăteşte-te de petrecere cu doar trei produse de machiaj

De Sandra Sarbu, pe

Vin Sărbătorile, vine Revelionul, cu siguranţă vei fi invitată la numeroase petreceri şi, ca orice femeie, vrei să arăţi bine. Specialiştii şi-au dezvăluit trucurile pentru un look de party reuşit, iar vestea cea mai bună este că ai nevoie în principal de doar trei produse de machiaj!

Rujul de buze, nelipsit la petreceri

Învaţă să-ţi foloseşti rujul atât pentru buze, dar şi pentru obraji şi ochi! Alege o nuanţă cât mai naturală, cu tente de roz, dacă ai tenul mai închis la culoare sau una înspre piele bronzată dacă ai pielea deschisă. Aplică rujul pe buze, întinde-l pe obraji în loc de blush şi finisează-ţi machiajul ochilor.
Dacă vrei un look clasic, dar care să te scoată în evidenţă, foloseşte un ruj roşu, simplu. Pe acesta îl poţi întinde şi pe pomeţi şi vei căpăta un look natural, ca de Albă-ca-Zăpada.

Pudra trebuie să fie mereu în portfard

Pe lângă faptul că este cam printre singurele produse de machiaj care are şi o oglindă, o pudră translucidă îţi poate sări în ajutor oricând. Ascunde petele, coşurile sau alte puncte de pe faţă cu ajutorul pudrei. De asemenea, absoarbe şi excesul de sebum, astfel că nu îţi va străluci faţa şi nu va irita acneea, în cazul în care ai. În plus, cu pudra poţi face machiajul să dureze mai mult astfel: după ce ai dat un strat de ruj sau fard de ochi, aplică unul de pudră, apoi reaplică primul produs.

Fard strălucitor

Încă un produs care nu ar trebui să-ţi lipsească din portfard pentru un look de petrecere reuşit este fardul strălucitor. Sau o pudră transparentă strălucitoare (highlighter), ori un gloss cu sclipici. Ca să ieşi în evidenţă la evenimente sociale ar trebui să străluceşti. Cel mai folosit truc este să aplici un pic de fard strălucitor, metalic, în colţul interior al ochilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter