Principalele tendinţe în machiaj pentru vara 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 mai 2019, 11:23
Vara este aprope aici, iar când vine vorba de machiaj, marii artişti ai caselor de modă deja au stabilit cum o să stea lucrurile în acest sezon. Iată care sunt cele mai importante trenduri pentru machiaj în această vară!

Tendinţe machiaj vară 2019: Sprâncene de la mama natură

În vara lui 2019 se renunţă la sprâncenele conturate şi perfecte pe care le vedem mereu pe Instagram  şi se încearcă o abordare mult mai naturală. Pentru a încerca acest trend tot ce trebuie este să renunţaţi la pensetă şi să le lași să îşi facă de cap, desigur pot fi aranjate cu ajutorul unui gel de sprâncene.

Tendinţe machiaj vară 2019: Machiajul grafic este înca în top

Deja ne-am obişnuit cu acest stil de machiaj, îar vara aceasta rămâne in trend. Poţi să te joci cu linii, cerculeţe şi orice poţi crea cu ajutorul unui tuş – linii groase sau subţiri, posibilităţiile sunt nenumărate. Trebuie doar să ai puţin curaj şi să experimentezi cu acest look.

Tendinţe machiaj vară 2019: Bun venit, pistrui!

Dacă eşti norocoasă şi îi ai de la natură, acum este momentul să îi laşi să fie observaţi, iar dacă soarta nu a fost de partea ta, nu este capăt de lume, există destule tutoriale care îţi explică cum îi poţi falsifica.

 

View this post on Instagram

 

Effortless makeup 👄@sellmakasumoviq #AbhMatteLipstick – Soft Touch, Petal Click&Shop!

A post shared by Anastasia Beverly Hills RO (@anastasiabeverlyhills_romania) on

Tendinţe machiaj vară 2019: Mult glitter, dar conturat

Mixăm puţin trendurile de anul trecut, sclipici şi grafic, şi obţinem un nou trend, grafic glitter, care face furori pe scenele marilor case de modă din lumea întregă. Chiar dacă nu este indicat să apari la locul de muncă cu un machiaj atât de excentric, sunt destule locuri unde îl poţi expune, deoarece este vară şi a venit timpul pentru petreceri si festivaluri. Good luck în a-l încerca!

 

View this post on Instagram

 

Sparkly Eyeliner on @antonia 💎 #gorgiesofemauta #makeup #hottie #artist #antonia #sparklyeyeliner

A post shared by Ema Uta (@emauta) on

Tendinţe machiaj vară 2019: Culorile intense şi exotice

Machiajul in nuanţe exotice sau chiar neon este noua vedetă în sezonul cald, poţi folosi culori precum lime, fucsia sau galben electric care se văd extraordinar pe o piele bronzată şi le poţi afişa cel mai bine la o seara în oraş sau la un festival.

 

View this post on Instagram

 

So gorgeous @lordchyna On brows she used Brow Wiz pencil in Medium Brown

A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on

Tendinţe machiaj vară 2019: „No make-up” make-up

Ultimul, dar nu cel din urmă este un trend cu care suntem deja familiarizate, este vorba de folosirea minimalistă a machiajului pentru a crea un look simplist, natural si comod. Puteţi utiliza un fond de ten cu acoperire mica şi nuanţe neutre de bej-maro sau roz pentru ochi şi buze. Dacă doriţi să dezvoltaţi puţin acest look puteţi să vă jucaţi şi cu un bronzer sau highlighter.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter