10 semne că iubitul tău s-a maturizat emoțional

De Amelia Matei, pe
Se spune că femeile se maturizează mai repede decât bărbații, iar o astfel de situație creează, de obicei, neplăceri în cuplu. Vezi cum îți dai seama că iubitul tău este suficient de matur pentru a se implica într-o relație serioasă.

Nu este gelos

Bărbații maturi sunt siguri pe ei și nu devin geloși când tu vorbești cu o persoană de sex opus. În plus, nu este invidios pe realizările tale și te încurajează să îți urmezi visurile.

Este stabil financiar

Bărbații maturi sunt capabili să se întrețină singuri și reușesc să țină un job mai mult de o lună-două. Știu foarte bine ce vor în carieră, au un plan de viitor și nu cedează la primul eșec.

Nu îi este teamă de viitor

Un bărbat matur nu privește cu teamă la viitorul alături de iubita lui și nu fuge de responsabilitate. Dacă nu vrea o relație stabilă, are suficient curaj să îți spună asta.

Este cinstit

Un bărbat matur spune sincer ne nemulțumiri și nesiguranțe are, precum și ce anume vrea de la o relație. El este destul de sigur pe el că poate avea o femeie fără să îi spună minciuni.

Ia decizii cu ușurință

Un bărbat matur emoțional poate lua decizii foarte ușor și nu se lasă influențat de trecut sau de ce spun alții. În plus, în momentul în care termină o relație, nu se mai gândesc la fosta iubită ori nu încep o relație nouă până când nu sunt siguri că au uitat-o pe fosta.

Nu iese cu alte femei

Un bărbat matur nu are nevoie să facă alte cuceriri în timp ce este într-o relație cu o altă femeie. Dacă îi place să aibă cât mai multe iubite, nu este pregătit pentru o relație serioasă.

Citește și: Semne că iubitul tău te respectă

Îți respectă intimitatea

Bărbații maturi au destulă încredere în ei încât să îți respecte intimitatea și nu vor să știe în fiecare secundă a vieții lor la ce te gândești. Nu încearcă să îți citească mesajele și nu îți impun reguli, ci îți respectă libertatea.

Se împrietenește cu prietenii tăi

Un bărbat imatur nu este interesat de prietenii tăi, pentru că nu are planuri să rămână lângă tine. Caută o persoană care vrea să cunoască oamenii din preajma ta și să încerce să îi cunoască.

Nu este egoist

Bărbații maturi sunt mai generoși și se poartă frumos cu femeia de lângă ei. Nu se gândesc doar la ei și țin întotdeauna cont și de ce gândește ea.

Nu îi place drama

Bărbații maturi fug de dramă și de situații complicate. Nu bârfesc și nu se plâng toată ziua de nereușitele lor.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter