6 idei de ținute cu blugi albi

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2016, 16:47
Blugii albi revin în tendințe în fiecare primăvară și vară. Știm că sunt greu de purtat, așa că îți dăm câteva idei care să te inspire.

Nu te gândi că blugii albi nu pot fi combinați cu denim albastru. Cămașa din blugi va completa perfect această piesă.


În zilele ceva mai răcoroase, combină pantalonii albi cu o bluză în aceeași culoare și completează-ți ținuta cu o jachetă în dungi. O pereche de pantofi negri cu toc va da outfitului tău un aer prețios.

A photo posted by Krystal Bick (@krystal_bick) on

Dacă ești curajoasă, poți purta alb din cap până în picioare. Alege accesorii în aceeași nuanță, dacă vrei să obții un efect „wow”.

Citește și: Idei de ținute cu pantofi metalizați

O ținută alb-negru nu se va demoda niciodată. Poartă blugii albi cu o bluză neagră și o geantă în aceeași nuanță. Tenișii albi sunt cea mai bună alegere pentru acest outfit, mai ales dacă ești mică de înălțime. Dacă nuanța pantofilor este foarte diferită de cea a pantalonilor, vei părea mai scundă.

A photo posted by Caroline Daur (@carodaur) on


Blugii albi merg perfect și cu un pulover gri. O astfel de ținută este perfectă mai ales în zilele în care vrei să te simți confortabil.


Blugii albi dau impresia că ai câteva kilograme în plus, iar dacă vrei să combați acest efect, alege întotdeauna pantofi cu toc.

A photo posted by Cee Fardoe (@cocoandvera) on


Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter