5 secrete ale femeilor stilate

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 20 septembrie 2016, 11:36
Toate femeile stilate au ceva în comun: ținutele lor par întotdeauna compuse fără efort. Află-le secretele.

Nu te gândi că o fashionistă iese din casă fără să îți gândească fiecare detaliu al ținutei tale, dar reușește să o facă într-un mod în care nimeni nu își dă seama. Reușește să facă asta cu ajutorul unor reguli pe care le respectă de fiecare dată.

Aleg o piesă care să iasă în evidență

Când te trezești dimineață, alege o piesă care să fie baza ținutei tale. Poate fi o pereche de pantaloni, o fustă sau o pereche de cizme. După acest pas nu îți rămâne decât să cauți piese care să se potrivească. Asigură-te că sunt simple și nu eclipsează piesa de rezistență.

A photo posted by Erica Choi (@eggcanvas) on

Își analizează ținuta

Înainte să ieși din casă, uită-te bine la ținuta ta, din toate unghiurile. Dacă vrei, poți să îți faci o poză, îți vei da seama mai bine dacă ești mulțumită de rezultat. În cazul în care observi că ceva nu îți place, îl poți schimba și poți face alte combinații pe placul tău.

Se trezesc devreme

Nu poți să te îmbraci bine și să dormi mult în același timp. Dacă vrei să fii sigură că ai o ținută reușită, trezește-te întotdeauna cu două ore înainte să pleci din casă. Astfel nu ești pe fugă și ai timp să îți alegi hainele cu mare atenție. Ar mai fi o variantă să îți pregătești ținuta de seara. Când te grăbești, nu poți obține rezultate bune.

Își fac un plan vestimentar pe o săptămână

O altă metodă de a economisi timp este să îți plănuiești de duminică ținutele pentru săptămâna care urmează. Ai, astfel, tot timpul din lume să faci combinații, să probezi și să rămâi cu cele mai bune variante. Nu uita să iei în calcul și accesoriile, când îți faci un astfel de plan.

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

Cer sfatul prietenelor

Dacă nu ești sigură de ce să porți, apelează la prietene. O altă părere este mereu binevenită! Dacă ai prietene care se îmbracă bine, ar trebui să profiți de talentul lor!


Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter