Cât de frumoasă este nepoata lui Charlie Chaplin, actrița Oona Chaplin

De Amelia Matei, pe
Charlie Chaplin este pentru mulți cinefili un reper al artei cinematografice, condiderat de mulți un vizionar, un geniu... Moștenirea lăsată de marele cineast este considerabilă, dacă ne gândim la filmele sale, însă și emoționantă. Iar aici ne referim la copiii care i-au urmat exemplul.

Unul dintre aceștia este Geraldine Chaplin, al patrulea copil al omului de film, este cunoscută deja pentru rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Pentru trei dintre acestea, Chaplin, Nashville și Doctor Zhivago, a primit nominalizări la ”Globurile de aur”.

oona chaplin

Carismatica actriță însă are o fiică, adusă pe lume în 1986, Oona Castilla Chaplin, rezultatul iubirii dintre ea și cineastul chillian Patricio Castilla. Oona i-a călcat pe urme mamei și bunicului matern și profesează ca actriță. Dacă fanii serialului Games of Thrones (Urzeala tronurilor), o pot vedea pe Oona în rolul Talisei Maegyr, bruneta a făcut un rol excepțional și în filmul Longest Ride, o adaptare după romanul cu același nume al lui Nicholas Sparks. Aici Oona a fost colegă de echipă cu Scott Eastwood, fiul unei alte legende a cinematografiei, Clint Ewastwood.

Oona Chaplin is attending the Premiere from the Musical Tanz der Vampire in Stuttgart an 25.2.2010. Credit: Wallrath/face to face

Oona a început să joace în filme din 2008 și până acum, la 29 de ani, și are la activ nici mai mult, nici mai puțin de 13 filme. O performanță remarcabilă, dacă stăm să ne gândim că este vorba doar de 8 ani de carieră.

Geraldine Chaplin, mama Oonei Chaplin

Geraldine Chaplin, mama Oonei Chaplin

Însă talentul  și prezența scencă a Oonei sunt completate de frumusețe și carismă. Brunetă, înaltă, cu trăsături foarte bine conturate, Oona seamănă foarte bine cu mama ei. Însă are și trăsături moștenite și de la bunicul ei: privirea la fel de profundă și linia nasului.

Charlie Chaplin

Charlie Chaplin

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter