Catrinel Menghia – La grande bellezza, în revista Unica de mai

De Monica Cismaru, pe
Catrinel e întruchiparea femeii împlinite la 30 de ani. Are tot ce-și dorește, cu o mică excepție: copiii. Ne-a spus și în urmă cu un an, și acum, că-și dorește mai mult ca oricând să devină mamă. Noi sperăm ca următoarea copertă pe care o vom face cu ea să aibă în peisaj și un bebeluș  bucălat.

Fotomodel, actriță, pictoriță, designer, fotograf, antreprenor și lista poate continua. Toate acestea o descriu pe Catrinel Menghia (30 de ani), una dintre  cele mai frumoase și mai cunoscute românce. De fiecare dată când vorbim cu ea, mai găsim câte o activitate adăugată în portofoliul ei profesional. Iar în ce privește viața ei personală, ne așteptăm de la o lună la alta să primim invitația la nuntă sau la botez, pentru că frumoasa Catrinel e pregătită să-și întemeieze o familie alături de iubitul ei, producătorul de film italian Massimiliano Di Lodovico (38 de ani). Până una-alta, ne-a trimis  cu dedicație de la Roma o serie de fotografii spectaculoase, în care o putem admira în toată splendoarea.

Anul trecut, vorbeai de căsătoria cu iubitul tău, Massimiliano Di Lodovico. Cum, când, unde? Ce fel de nuntă visezi să ai?

De o vreme, toată lumea mă întreabă asta și știu sigur că ceremonia se va termina ca în basme: „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți…“. Mă gândesc cu entuziasm la ziua în care voi îmbrăca o rochie de mireasă albă, dantelată, decentă. Buchetul ar trebui să fie conceput din trandafiri albi. Un zâmbet larg este accesoriul care ar trebui să fie asortat garderobei și buchetului. Cam așa văd eu lucrurile, dar, pentru moment, nu știu nici eu mai multe pentru că nu e nimic planificat. Poate știe Massimiliano și nu-mi spune…

Citește interviul integral în Unica de mai, din 23 aprilie la chioșcurile de presă!

Foto: Roberta Krasnig

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter