Ce pulovere să porți în funcție de forma corpului

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 11:58
În sezonul rece, înlocuiești bluzele vaporoase cu pulovere și cardigane. Pentru că sunt din materiale ceva mai groase, este important să știi ce modele se potrivesc siluetei tale.

Modelul de pulover potrivit înălțimii tale

Dacă ești înaltă, alege un pulover pe gât, care curge lejer pe lângă corp. Ai o siluetă perfectă pentru aceste modele, care îți vor da un aer chic fără efort.

pulover pe gat

Dacă ești mică de înălțime, poartă pulovere împletite, strânse pe corp. Nu trebuie să fie mulate, însă evită puloverele foarte largi, pentru că va părea că înoți în ele. Lungimea ar trebui să fie până deasupra șoldurilor.

pulover

Modelul de pulover potrivit siluetei tale

Dacă ai silueta în formă de măr, ți se potrivește un cardigan care se prinde în talie, deoarece trebuie să scoți în evidență cea mai subțire parte a corpului tău. La fel de bine îți va sta și dacă vei purta cardiganul deschis.

cardigan

Dacă ai silueta pară, ar trebui să porți pulovere pe gât, scurte și mulate. În partea de jos, alege pantaloni sau fuste cu talie înaltă. Evită pulovere supradimensionate, pentru că nu ți se potrivesc!

pulover scurt

Femeile care au umeri lați ar trebui să evite puloverele pe gât, pentru că atrag atenția asupra imperfecțiunilor. Pentru astfel de siliuete se potrivesc mai bine puloverele lejere, la baza gâtului.

pulover umeri

Dacă ai un bust generos, alege pulovere cu un decolteu discret, care să nu expună prea mult. Alege un model mulat, care să îți scoată și talia în evidență.

pulover decoltat

Dacă, dimpotrivă, ai un piept mic, atunci alege pulovere cu decolteuri adânci.

pulover

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter