Ce să păstrezi și ce să scoți din garderoba de primăvară

De Consuela Stratulat, pe
Începutul primăverii este momentul perfect să faci curățenie în garderobă. Vezi ce ar trebui să păstrezi și la ce ar trebui să renunți în acest sezon.

Hainele din blană artificială nu au ce să mai caute în garderobă, chiar dacă temperaturile sunt ceva mai scăzute. Te trimit cu gândul la iarnă și este ultimul lucru pe care îl vei dori! Înlocuiește-o cu o haină din piele întoarsă, pentru că este mai potrivită pentru acest anotimp.

Jacheta din piele intoarsa

Nici eșarfele groase și supradimensionate nu ar trebui să se numere printre alegerile tale vestimentare. Înlocuiește-le cu unele din materiale vaporoase, în culori cât mai vii. Poartă-le la gât, la încheietura mâinii sau în loc de centură.

esarfa

Cizmele și botinele sunt perfecte pentru iarnă, dar nu au ce să caute în garderoba de primăvară. În locul lor, poartă teniși sau pantofi sport albi. Sunt confortabili și pot fi purtați cu orice.

tenisi albi

Dacă nu ninge, iar temperaturile nu sunt sub 0 grade Celsius, nu ai niciun motiv sa porți jachete din fâș sau paltoane groase. Îți vor ocupa loc prețios în garderobă. Alege, mai bine, jachete din materiale ușoare, în culori atrăgătoare.

jacheta denim

Citește și: Cum să porți piesele din volane

Puloverele pe gât sunt foarte potrivite pentru iarnă, dar nu fac o impresie bună când le porți primăvara. Pune-le deoparte și fă loc bluzelor din materiale ceva mai subțiri și în culori plăcute.

Pulover subtire

Cizmele peste genunchi au fost un must-have în această iarnă, dar este momentul să le pui deoparte. Înlocuiește-le cu pantofi Oxford, balerini, mocasini sau chiar saboți.

Pantofi

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter