4 culori pe care să nu le porți de Sărbători

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 28 decembrie 2018, 14:19
Știm cât de greu este să îți găsești ținutele potrivite pentru sărbători, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor. Vezi ce culori nu ar trebui să porți de Crăciun și Revelion ca să arăți bine.

Roșu

De Crăciun, toată lumea poartă această culoare. Încearcă să ieși în evidență cu ceva neașteptat. O rochie marsala și o pereche de pantofi nude sunt o alegere mult mai potrivită, pentru că îi vei impresiona pe cei din jur. Marsala poate fi purtată și cu navy-blue, bleu, roz sau kaki.

Verde

Verdele intră în aceeași categorie cu roșu. Sunt culorile Crăciunului, pe care toată lumea le alege. În niciun caz nu te gândi să le porți împreună, pentru că vei obține o ținută extrem de previzibilă și sunt mari șanse să te asortezi cu bradul din orice încăpere. Culorile neutre sunt mult mai elegante și feminine. Roz prăfuit, nude, gri sunt nuanțe care pot fi purtate oricând, oriunde, nu ai cum să dai greș.

Auriu

Dacă ețti îndrăzneață, nu înseamnă că trebuie să te vezi din satelit. Auriul este o culoare specifică sărbătorilor, dar în cantitate cât mai mică. Lasă accesoriile în această nuanță, iar hainele alege-le în nuanțe neutre. Nu este nimic mai previzibil decât să apari la petrecerea de Crăciun într-o rochie aurie. Dă dovada de imaginație și vei fi atracția serii.

Citește și: Reguli de care să ții cont când îți pregătești ținutele de sărbători

Argintiu

Hainele metalizate sunt, de altfel, cea mai simplă alegere pe care o poți face pentru petrecerile de sărbători. Poți alege argintiu doar dacă te limitezi la o fustă în această nuanță, iar restul pieselor care îți combin ținuta sunt negre.

Cele mai potrivite culori pentru Crăciun și Revelion

Când îți alegi ținuta de sărbători, fă abstracție de faptul că te pregătești pentru Crăciun sau Revelion și alege haine pe care le-ai purta la o ocazie specială. Eviți, astfel, clișeele! Când nu știi ce să porți, alege clasica rochie neagră sau o rochie din dantelă, vei arăta foarte bine fără să depui niciun efort. Evită imprimeurile florale, pentru că sunt mai potrivite pentru vară, dar în rest poți alege orice te avantajează.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter