Fuste must-have pentru această primăvară

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 12:59

Primăvara este momentul ideal să renunți la pantaloni pentru fuste vaporoase și delicate. Vezi care sunt modelele care nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Fusta midi plisată

Fusta midi plisată nu se va demoda niciodată, așa că nu vei regreta dacă vei investi într-un astfel de model. Alege una cu talia înaltă, pentru a scoate în evidență acea zonă. Poart-o cu pantofi cu toc și o cămașă elegantă, pentru un look elegant. O astfel de fustă este potrivită mai ales pentru cele care au silueta pară.

Fusta plisata

Fusta evazată

Dacă ai picioare subțiri, dar ai câteva kilograme în plus în zona abdomenului, atunci investește într-o fustă scurtă și evazată. Este important să îți acopere mijlocul și să scoată în evidență picioarele tale frumoase. Poart-o cu o bluză largă și pantofi cu toc.

Fusta evazata

Citește și: Piese must-have în 2016

Fusta creion din denim

Fusta creion din denim este foarte chic, dar este potrivită pentru femeile care au silueta clepsidră. Un astfel de model scoate în evidență atât talia, cât și șoldurile și picioare, de aceea ar trebui să ai un corp perfect.

Fusta denim

Fusta despicată

Dacă vrei să fii sexy, alege o fustă despicată într-o parte. Acest model este un must-have în această primăvară și se potrivește mai ales femeilor care nu au forme. Croiala asimetrică va da iluzia unor șolduri proeminente.

fusta despicata

Fusta mini

Fusta mini este potrivită mai ales pentru femeile mici de înălțime. Poți alege orice material, de la denim, la piele sau piele întoarsă.

Fusta mini

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter