Piese care te ajută să treci la garderoba de primăvară

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:39
Chiar dacă a început primăvara, temperaturile nu sunt atât de blânde încât să treci la sandale sexy sau alte haine subțiri. Vezi care sunt piesele care nu ar trebui să îți lipsească în această perioadă.

Vesta lungă

Vesta lungă sau tench-ul fără mâneci este piesa perfectă pentru perioada de tranziție. O poți purta cu orice, de la blugi, la fuste elegante sau pantaloni office. Partea bună este că arată foarte bine peste cămăși sau bluze cu mâneci lungi.

Vesta lunga

O pereche de ochelari chic

Ochelarii de soare trebuie purtați tot anul, pentru a te proteja de razele ultraviolete. Investește într-o pereche chic, cu lentile bune, care îți vor fi de folos și în timpul verii.

Ochelari

O pereche de culottes

Pantalonii culottes pot fi purtați tot anul, însă sunt perfecți pentru zilele în care se face trecerea de la temperaturi scăzute la cele ridicate și invers. Poartă-o cu botine cu toc în zilele răcoroase, apoi combină-i cu sandale, când vremea devine ceva mai blândă.

Pantaloni culottes

Citește și: Cât de costă să fii la modă în această primăvară

Botinele cu vârf deschis

Acum este momentul să scoți din garderobă botinele cu vârful deschis, care îți lasă degetele la vedere. Ai grijă să nu le porți cu ciorapi și să ai întotdeauna pedichiura făcută.

Sandale

Jacheta scurtă din piele

Jacheta din piele este o piesp must-have pentru primăvară și toamnă. Sezonul acesta îți propunem să renunți la clasicul model și să alegi una scurtă, cu o croială elegantă, care să îți permită să o porți cu fuste sau cu rochii.

Jacheta din piele

Cardiganul lung

Cardiganul lung este o piesă care poate fi purtată tot anul, este chic și versatilă. Nu trebuie să îți lipsească din garderoba de tranziție, pentru că te va ajuta să compui multe ținute chic.

pulover lung

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter